Image

WRTS voor iedere leerling

Oók voor leerlingen die het thuis wat minder breed hebben. Hiervoor werken wij samen met verschillende stichtingen en goede doelen. Bekijk wat we voor jouw kind of organisatie kunnen betekenen.

Oefenplatform voor middelbare scholieren
Verschillende leerniveaus
Samenwerking op maat

Iedereen met plezier en succes naar school

WRTS biedt leerlingen de mogelijkheid hun huiswerk zo efficiënt en effectief mogelijk te doen. Hierdoor hebben ze de tijd om zich naast school verder te ontwikkelen. Dit verdient iedere leerling, ook als die het thuis iets minder breed hebben. Via onze partners kunnen leerlingen daarom thuis gratis met WRTS Premium oefenen.

WRTS werkt samen met

JINC

JINC is een non-profitorganisatie die jongeren uit een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen op weg helpt helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt. Onze WRTS-collega’s treden op als vrijwilliger, in de rol van trainer en coach. We laten jongeren kennismaken met beroepen in ons bedrijf, helpen ze ontdekken welk werk bij hen past, parten over hun vervolgopleiding en leren ze solliciteren. Zo hebben we de kans om een verschil te maken in hun leven. En we krijgen er iets waardevols voor terug: een inspirerende ervaring voor onze collega’s en een sterkere binding met de maatschappij!

Stichting Leergeld

Speciaal voor Stichting Leergeld bieden we WRTS tegen kostprijs aan. Het werkt via unieke WRTS-activatiecodes die eenvoudig geactiveerd kunnen worden via leren.wrts.nl/activeren. Deze lidmaatschappen lopen na een jaar automatisch af.

Wil je WRTS ook als voorziening aanbieden vanuit jouw Leergeld? Neem direct contact op via [email protected].

WRTS via een stichting aanvragen?

WRTS werkt samen met onderstaande stichtingen. Klik hieronder op jouw stichting en vraag gratis WRTS aan.

Staat jouw stichting er niet tussen? Laat ons weten via welke stichting je graag WRTS wil aanvragen.

Squla voor iedereen

Wist je dat online leerplatform Squla bij WRTS hoort? Squla wil net als WRTS dat alle kinderen met plezier naar school gaan en goed meekomen. Het thuis oefenen met Squla geeft zelfvertrouwen en leerplezier. Dit verdient elk kind, ook kinderen die het thuis wat minder breed hebben. Via Stichting Leergeld, Jeugdeducatiefonds en School’s Cool kunnen kinderen thuis gratis Squla spelen.

Informeer bij je school of gemeente naar samenwerkingen met deze instanties. Ben je zelf een instantie, dan kun je via [email protected] Squla-codes aanvragen, of hier meer informatie vinden.

Via welke stichting wil je WRTS aanvragen?

Vul onderstaand formulier in.