Ontdek het enige echte WRTS nummer! Luister naar 0 + 0 = 0

Aniek Hanneman

Op zoek naar chille muziek tijdens het leren? Dan hebben wij het perfecte nummer voor je, namelijk het enige echte WRTS nummer: 0 + 0 = 0! Wij hebben een nummer ontwikkeld dat ideaal is om op te zetten tijdens het blokken. Hieronder lees je meer over het nummer en het ontstaan ervan.

Muziek tijdens het leren

Misschien denk je nu: ‘waarom zou WRTS een nummer maken?’ Wij zijn altijd op zoek naar de beste manieren om leerlingen zo goed mogelijk op weg te helpen. Dit doen wij door verder te denken dan nieuwe oefentoetsen, oefenvragen, samenvattingen, uitlegvideo’s en meer toe te voegen aan ons platform. Wij weten namelijk dat muziek luisteren tijdens het leren goed kan helpen om de focus te behouden. Met dat in gedachten besloten wij om ons eigen nummer te maken!

0 + 0 = 0

De naam van dit liedje, 0 + 0 = 0, hebben wij voor een goede reden gekozen. De kans is groot dat jij Menno van Math with Menno kent. In een van zijn uitlegvideo’s legt hij een berekening uit en dat gaat als volgt: ‘twee keer nul is nul, drie keer nul is ook nul, nul plus nul is nul’. Deze uitspraak is leerlingen niet ontgaan, want het is in meerdere TikToks te zien, zoals deze of deze. Het leek ons daarom een leuke toevoeging om het ook in ons nummer te verwerken. Is het jou al opgevallen?

Deel het met je vrienden of klasgenoten

Het WRTS nummer is vanaf nu overal beschikbaar om te downloaden. Voeg het toe aan jouw playlist en zet het op tijdens het leren!

WRTS register

WRTS is het gratis oefenplatform om makkelijker en sneller te leren. Thuis, onderweg of op school, zonder advertenties.