Image

Woordjes leren met WRTS

Met het overhoorplatform WRTS leer je gratis én snel woordjes voor Engels, Frans, Duits en andere talen. Maak eenvoudig zelf een woordenlijst aan of maak gebruik van onze officiële woordenlijsten.

Nieuw: sneller leren met ‘Leren’

We hebben een nieuwe manier van woordjes leren: Leren. Je leert je woorden stapsgewijs aan de hand van verschillende soorten vraagtypen. Hoe beter je een woord beheerst, hoe lastiger het vraagtype wordt. Als je het woord kent halen we het uit de oefening, net zo lang tot je alle woorden uit jouw woordenlijst goed hebt. Doordat je opbouwend leert, blijft de oefenstof langer hangen.

Start meteen met oefenen en bekijk wat jij vindt van dit nieuwe vraagtype. Of lees meer over ‘Leren’.

Verschillende overhooropties

Met de verschillende overhooropties kun je uitgebreid en onbeperkt je woordjes en begrippen oefenen. Dat maakt het leren niet alleen afwisselend, het zorgt er ook voor dat je alles beter zal onthouden.

Overhoor jezelf bijvoorbeeld op spelling, maak een dictee, oefen met hints of ga meteen hardcore voor de echte toets waarbij je zelf precies de juiste antwoorden moet invoeren.

Daarnaast hebben we ook meerkeuze waarbij je kunt kiezen uit meerdere antwoorden en in gedachten (flashcards) waarbij je zelf kunt aangeven of je het goede antwoord had bedacht.

Officiële woorden- en begrippenlijsten

Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit jouw lesboeken voor je klaar. Van Stepping Stones, Grandes Lignes tot Na klar!; WRTS werkt samen met de meestgebruikte uitgeverijen in het onderwijs.

Je vindt op WRTS probleemloos de juiste woordenlijst bij je boeken, waarvan je ook zeker weet dat ze foutloos zijn. Je kunt lekker snel aan de slag, je hoeft geen lijsten over te typen!

Maak je eigen lijst of oefen met die van anderen

Naast het oefenen van de officiële woorden- en begrippenlijsten kun je natuurlijk ook zelf een lijst aanmaken. Of maak gebruik van de lijsten van je klasgenoten of je docent.

Voor talen, geschiedenis, economie en aardrijkskunde

Bij WRTS kun je woordjes en begrippen leren voor alle taal- en gammavakken. Je toetsen voor Engels, Frans, Duits, Nederlands, Spaans, Latijn en Grieks heb je voortaan veel sneller en beter geleerd.

Ook begrippen en definities voor gammavakken als geschiedenis, aardrijkskunde en economie vind je terug op ons platform. Woordjes en begrippen leren op WRTS is bovendien geschikt voor alle leerniveaus: vmbo, havo en vwo.

Handig in gebruik

Het online platform van WRTS is beschikbaar op je laptop en je mobiel. Voortaan leer je overal je woordjes op een makkelijke manier. Op school, onderweg of gewoon thuis. Je kunt dit doen via de website maar je kunt ook gebruik maken van onze app (iOS en Android). Dus je kunt waar en wanneer je maar wilt met WRTS werken aan die hogere cijfers voor je toetsen!

Extra overhooropties en instellingen

Voor meer uitgebreide overhoormethodes, zoals meerkeuze en in gedachten overhoren, biedt WRTS ook het betaalde Plus pakket. Daarmee krijg je ook toegang tot de speciale grammaticalijsten. Wedden dat je straks een goed cijfer haalt?

Leer gratis woordjes op WRTS