Image

Wiskunde oefenen doe je bij WRTS

Wiskunde leren klinkt niet als de meest leuke bezigheid. Maak het daarom makkelijk voor jezelf door wiskunde te oefenen met WRTS! Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor wiskunde.

Een makkelijke manier om beter te worden in wiskunde

Als je een snelle manier zoekt om je wiskunde vaardigheden te verbeteren, zit je goed bij WRTS. Voor wiskunde hebben we oefenvragen, oefentoetsen en meer dan 4.000 uitlegvideo’s zodat jij een echte wiskunde pro kan worden! Dit kan ook gemakkelijk onderweg: WRTS is te gebruiken op je mobiel of op je computer.

Niet te onderscheiden van jouw wiskundeboeken

Alle stof van WRTS is aangesloten op de wiskundeboeken van Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde van uitgeverij Noordhoff. Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo en klas 3: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

Ontdek de uitlegvideo’s van Menno

Samen met onze wiskundedocent Menno hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van wiskunde beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Bekijk de voorbeeldvideo van Menno.

+0.8 hogere cijfers voor wiskunde

Sinds vorig schooljaar kun je voor wiskunde oefenen op WRTS. Uit onderzoek blijkt nu dat leerlingen die wiskunde oefenen op WRTS gemiddeld +0.8 hogere cijfers halen voor hun wiskunde.

Test je kennis met oefenvragen

Even tussentijds oefenen? Met de oefenvragen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk wiskunde. De vragen zijn gemaakt door onze docenten, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst. Wel zo makkelijk!

Probeer ook de oefentoetsen

Ben je al klaar voor een echte toets en wil je weten hoe je er voor staat? Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk wiskunde. De toetsen zijn gemaakt door onze docenten, passend bij jouw niveau en lesboek.

Chat met onze tutoren

Heb je nog een last-minute vraag? Stel je vraag aan 1 van onze tutoren. Al onze tutoren zijn gescreend en kunnen je met gemak helpen met jouw vraag over wiskunde!

Deze vakken krijg je er óók bij!

Als je een account aanmaakt op WRTS kun je meteen oefenen voor al deze andere vakken.

Velen gingen jou al voor, lees hun ervaringen!

4,6

  • Judith Goossens

    ik dacht dat WRTS alleen voor woordjes leren was.. Echt nice dat je er nu ook wiskunde op kunt leren.

  • Lisette Pool

    ik vind het heel handig om naast wiskunde ook biologie op WRTS te leren.

  • Jurgen Hoekstra

    Ik stond een onvoldoende voor wiskunde, toen vroeg ik mijn ouders of ik WRTS mocht en nu heb ik al 2 keer een 8 gehaald. Thnx WRTS!

Start met oefenen op WRTS

Wiskunde - nieuw

WRTS helpt leerlingen bij wiskunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van wiskundedocenten.

Vanaf €5,99

Meest gestelde vragen

Ja, je kunt gratis samenvattingen van hoofdstukken uit verschillende wiskunde boeken lezen op WRTS. Daarnaast kun je zelf een begrippen lijst aanmaken en jezelf hiermee overhoren. Of je kunt een vraag stellen op ons forum. De uitlegvideo’s, oefenvragen en oefentoetsen horen bij onze betaalde pakketten.

Ja, de oefentoetsen, oefenvragen en uitlegvideo’s zijn beschikbaar voor de alle boeken van Getal en Ruimte uit de onderbouw (1, 2, 3 havo/vwo en 1, 2 vmbo)

Ja, de oefentoetsen, oefenvragen en uitlegvideo’s zijn beschikbaar voor de alle boeken van Moderne wiskunde uit de onderbouw (1, 2, 3 havo/vwo en 1, 2 vmbo)