Image

Oefenplatform naast jouw wiskundeboeken

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor wiskunde. Leer met onze diagnostische toetsen, samenvattingen en uitlegvideo’s. Of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via chat.

wiskunde A en B voor bovenbouw
aangesloten op jouw wiskundeboeken
oefenvragen en oefentoetsen

Onze wiskundedocent Menno

Elke opgave van de oefentoets uit jouw wiskundeboek legt Menno (bekend van Math with Menno) stap voor stap uit hoe je het antwoord kan berekenen en geeft tips & tricks. Bekijk hiernaast een voorbeeld van een uitlegvideo.

Aangesloten op jouw wiskundeboeken

Alle stof van WRTS is aangesloten op de wiskundeboeken van Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde van uitgeverij Noordhoff. Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo, klas 3: havo, vwo én klas 4: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

Oefentoetsen wiskunde

Aan het eind van de oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.

Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methodes Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde.

Per onderwerp oefenen

We hebben voor elk hoofdstuk uit jouw wiskundeboek een samenvatting. Daarnaast hebben we ook uitleg per onderwerp, zoals bijvoorbeeld voorde stelling van Pythagoras.

+0.8 hogere cijfers voor wiskunde

Sinds vorig schooljaar kun je wiskunde oefenen op WRTS. Uit onderzoek blijkt nu dat leerlingen die wiskunde oefenen op WRTS gemiddeld +0.8 hogere cijfers halen voor hun wiskunde.

Start met oefenen op WRTS

Wiskunde - nieuw

WRTS helpt leerlingen bij wiskunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van wiskundedocenten.

Populaire onderwerpen

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”

Geschikt voor alle vakken