Image

Hogere cijfers voor wiskunde met WRTS

Oefen wiskunde met onze diagnostische toetsen, samenvattingen en uitlegvideo’s of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via de chat.

Kies pakket

Inclusief 6 andere vakken

Van de makers van Squla
Leer op jouw manier
Passend bij jouw schoolboeken

Oefeningen en uitleg voor alle onderwerpen

Vind je bepaalde formules lastig? Op WRTS kan je gemakkelijk allerlei formules leren. Onze docenten hebben voor ieder onderwerp uit jouw wiskundeboek vragen gemaakt om mee te oefenen. Daarnaast hebben we ook uitleg per onderwerp, zoals bijvoorbeeld voor de stelling van Pythagoras.

Uitlegvideo’s over wiskunde

Onze wiskundedocenten hebben uitlegvideo’s gemaakt die je helpen de lesstof van wiskunde beter te begrijpen. Er zijn uitlegvideo’s per hoofdstuk, per onderwerp én bij de antwoorden van de diagnostische toetsen.

Toets je kennis per hoofdstuk

Wil je weten of je al klaar bent voor een echte toets? Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je volgende wiskunde toets. Je krijgt na de toets meteen te zien wat je al weet en waar je nog aan kan werken. Zo weet jij wat je te doen staat om een voldoende te scoren.

Leer met jouw wiskunde boeken

Alle stof van WRTS is aangesloten op de wiskundeboeken van Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde van uitgeverij Noordhoff. Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo, klas 3: havo, vwo én klas 4 havo/vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat door te zoeken naar jouw lesmethode.

Chat met onze tutoren

Heb je nog een last-minute vraag? Stel je vraag aan één van onze tutoren! Al onze tutoren zijn universitaire studenten en kunnen je met gemak helpen met jouw vraag over wiskunde!

Volg online lessen voor extra uitleg

Heb je moeite met wiskunde en kan je wel wat extra hulp gebruiken? Vraag een online wiskunde bijles aan. In een uur tijd beantwoordt een bijlesdocent al je vragen. Zo ga je vol zelfvertrouwen naar je volgende toets!

Bewezen hogere cijfers

Sinds vorig schooljaar kan je voor wiskunde oefenen op WRTS. Uit onderzoek blijkt nu dat leerlingen die wiskunde oefenen op WRTS gemiddeld +1.1 hogere cijfers halen voor wiskunde.

Wat zeggen onze gebruikers

4,3

591 reviews
 • Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  Jaap is 12 jaar en gebruikte WRTS aanvankelijk alleen voor zijn woordjes Engels en Frans. Maar nu leert hij ook voor wiskunde dankzij de oefentoetsen en uitlegvideo’s. Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  kid
 • Sluit goed aan bij haar lesboeken

  We zijn fan van WRTS. Anne is 14 jaar en gebruikt de oefentoetsen en uitlegvideo’s voor Frans, biologie en wiskunde. Ik maakte me eerst zorgen of het allemaal wel goed aansloot bij haar lesboeken maar dat doet het zeker. Laatst kwam Anne zelfs thuis met een 8 voor bio!

  kid
 • Handige tool voor woordjes leren

  Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Otis is 13 jaar en gebruikt het altijd voordat hij toetsen heeft. Verder een vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.

  kid

Start met wiskunde oefenen op WRTS

Wiskunde - nieuw

WRTS helpt leerlingen bij wiskunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van wiskundedocenten.

Vanaf €5,99

Geschikt voor alle vakken