Image

Wiskunde oefenen

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor wiskunde. Leer met onze diagnostische toetsen, samenvattingen en uitlegvideo’s. Of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via chat.

Zo oefen je wiskunde op WRTS

Image 1

Diagnostische toetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk wiskunde. De toetsen zijn gemaakt door onze wiskundedocent Menno, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Samen met onze wiskundedocent Menno hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van wiskunde beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Image 1

Per onderwerp oefenen

Wij helpen je met de stelling van Pythagoras of als je moeite hebt met een bepaald hoofdstuk uit je boek.

+0.8 hogere cijfers voor wiskunde

Sinds vorig schooljaar kun je wiskunde oefenen op WRTS. Uit onderzoek blijkt nu dat leerlingen die wiskunde oefenen op WRTS gemiddeld +0.8 hogere cijfers halen voor hun wiskunde.

Aangesloten op jouw wiskundeboeken

Alle stof van WRTS is aangesloten op de wiskundeboeken van Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde van uitgeverij Noordhoff. Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo en klas 3: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

WRTS pakketten

Naast het leren van wiskunde helpt WRTS ook met het leren van andere schoolvakken. Woordjes leren en samenvattingen lezen zijn gratis. Bekijk welk pakket het best bij jou past.

Meer informatie over wiskunde op WRTS

Oefentoetsen wiskunde

Aan het eind van de oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.
Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methodes Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde.

Onze wiskundedocent Menno

Elke opgave van de oefentoets uit jouw wiskundeboek legt Menno (bekend van Math with Menno) stap voor stap uit hoe je het antwoord kan berekenen en geeft tips & tricks.

Per onderwerp oefenen

We hebben voor elk hoofdstuk uit jouw wiskundeboek een samenvatting. Daarnaast hebben we ook uitleg per onderwerp, zoals bijvoorbeeld voorde stelling van Pythagoras.

Start met oefenen op WRTS

Wiskunde - nieuw

WRTS helpt leerlingen bij wiskunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van wiskundedocenten.

Geschikt voor alle vakken

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”