Image

Wiskunde oefenen

Op WRTS oefen je makkelijk en snel voor wiskunde. Leer met onze samenvattingen, oefenvragen, oefentoetsen, uitlegvideo’s of stel je vraag via chat aan onze wiskunde bijlesdocenten.

Geschikt voor klas 1+2: havo en/of vwo

De voordelen van wiskunde oefenen op WRTS

Image 1

Gebruik de oefenstof

WRTS helpt je om je voor te bereiden op je volgende wiskunde toets met oefenstof en oefenvragen per onderwerp die aansluiten op jouw lesboeken.

Image 1

Maak oefentoetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk wiskunde. De oefentoetsen zijn gemaakt door onze wiskundedocent Menno, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Samen met onze wiskundedocent Menno hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van wiskunde beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Wiskunde boeken

De wiskunde boeken van Getal & Ruimte van uitgeverij Noordhoff staan op WRTS.

Leerjaar 1:
havo/vwo (12e editie)
vwo (12e editie)

Leerjaar 2:
havo/vwo (12e editie)
vwo (12e editie)

Menno van Math with Menno

Elke opgave van de oefentoets uit jouw wiskundeboek legt Menno (bekend van Math with Menno) stap voor stap uit hoe je het antwoord kan berekenen en geeft tips & tricks.

Ga je de toets halen of toch nog even oefenen?

Aan het eind van de oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.

Extra oefentoetsen

Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methode Getal & Ruimte.

Wiskunde

WRTS helpt leerlingen bij wiskunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van wiskundedocenten.

Geschikt voor klas 1+2: havo en/of vwo

Bekijk video’s op YouTube

Op Youtube vind je alvast wat voorbeelden van de uitlegvideo’s die ook op WRTS staan.

Wiskunde binnenkort ook voor andere leerjaren en leerniveaus

Wil je een mailtje van ons ontvangen zodra de oefenvragen, uitlegvideo’s en samenvattingen ook voor wiskunde voor andere leerjaren en leerniveaus online staan? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Je kunt ondertussen wel gewoon gratis woordjes en begrippen leren op WRTS.

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”