Image

Alles voor je volgende wiskunde toets

WRTS helpt leerlingen uit leerjaar 1 of 2 uit havo, vwo of havo/vwo met wiskunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van docent Menno.

Image 1

Gebruik de oefenstof

WRTS helpt je om je voor te bereiden op je volgende wiskunde toets met oefenstof en oefenvragen per onderwerp die aansluiten op jouw lesboeken.

Image 1

Maak oefentoetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk wiskunde. De oefentoetsen zijn gemaakt door onze docent Menno, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Samen met onze docent Menno hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van wiskunde beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Hoofdstuk 2: Samenvatting

Getal & Ruimte 1 havo/ vwo

Hoofdstuk 2: Rekenvolgorde

Getal & Ruimte 1 havo/ vwo

Hoofdstuk 2: breuken vermenigvuldigen

Getal & Ruimte 1 havo/ vwo

Hoofdstuk 2: breuken vereenvoudigen

Getal & Ruimte 1 havo/ vwo

Menno van Math with Menno

Elke opgave van de oefentoets uit jouw wiskundeboek legt Menno (bekend van Math with Menno) stap voor stap uit hoe je het antwoord kan berekenen en geeft tips & tricks.

Ga je de toets halen of toch nog even oefenen?

Aan het eind van de oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.

Extra oefentoetsen

Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methode Getal & Ruimte.

Wiskunde binnenkort ook voor andere leerjaren en leerniveaus

Wil je een mailtje van ons ontvangen zodra de oefenvragen, uitlegvideo’s en samenvattingen ook voor wiskunde voor andere leerjaren en leerniveaus online staan? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Je kunt ondertussen wel gewoon gratis woordjes en begrippen leren op WRTS.

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”