Image

WRTS Plus

Het pakket WRTS Plus heeft 10 extra voordelen om sneller en makkelijker te leren. Ook geschikt voor taalcursussen en het leren begrippen.

De 10 voordelen van WRTS Plus

#1 Grammatica oefeningen

Met docenten Engels, Frans en Duits hebben we meerdere lijsten gemaakt die jou helpen met grammatica. De oefeningen zijn geschikt voor vmbo, havo en vwo.

#2 Meerkeuze overhoren

WRTS Plus geeft je toegang tot extra overhoormogelijkheden, zoals meerkeuze. Bij meerkeuze kun je uit vier voorbeelden het juiste antwoord kiezen.

#3 In gedachten overhoren

Naast meerkeuze kun je in WRTS Plus ook gebruik maken van overhoormogelijkheid in gedachten. Bij in gedachten hoef je geen antwoord in te voeren, maar leer je door in je hoofd (dus in gedachten) het antwoord te geven. Daarna kun je aangeven of je het antwoord goed of fout had.

#4 Foute antwoorden goed rekenen

WRTS Plus geeft je de optie om foute antwoorden toch goed te rekenen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken als je per ongeluk een typefout hebt gemaakt. Wanneer je hiervoor kiest dan telt het verkeerde antwoord niet mee in je cijfer.

#5 Lijsten splitsen of samenvoegen

Maximaal 20 woorden per keer leren? Of wil je juist meer dan 1 lijst tegelijk overhoren? Met WRTS Plus kun je lijsten splitsen of samenvoegen.

#6 Hotspots aanmaken

Ben je topografie aan het leren? Of alle lichaamsdelen van het menselijk lichaam? Maak dan een hotspot aan op WRTS. Upload een afbeelding en creëer zelf alle punten die je moet leren.

En meer…

 • #7 Twee kanten op leren (bijvoorbeeld ENG-NL én NL-ENG)
 • #8 Vragen en antwoorden laten voorlezen
 • #9 Vragen overslaan
 • #10 Zelf kiezen wanneer je de volgende vraag krijgt


Tip: vraag je ouders om te betalen voor WRTS Plus.

Probeer WRTS Plus

Probeer 7 dagen gratis

WRTS Plus geeft je 10 extra voordelen die je helpen sneller hogere cijfers te halen.

Reviews over WRTS Plus

4,3
125 reviews
 • Janet, 15 jaar

  Een programma met veel mogelijkheden, vooral als je het Plus abbo hebt. Dan kun je namelijk ook in gedachten overhoren en lijsten samenvoegen. Heel erg blij met de laatste update!

 • Stefan, 13 jaar

  Heel erg bedankt voor het maken van WRTS, dankzij jullie haal ik echt veel hogere cijfers voor Engels, Frans, Duits, en zelfs muziek en scheikunde! Ik ben heel slecht in Engels maar door WRTS had ik daar pas toch een 6,8 voor!

 • Merel, 16 jaar

  Een tijdje geleden heb ik honderden woorden, zinnen en grammatica voor Duits moeten leren en nadat ik mijn WRTS abonnement had verlengd heb ik heel veel opties, manieren en leermethodes op WRTS gebruikt. De nieuwe methodes van WRTS zijn zelfs zodanig fijn dat ik zelfs grammatica via WRTS heb geleerd! Het koste even wat tijd om alle woordjes etc in mijn hoofd te krijgen, maar uiteindelijk had ik een 8,2 voor mijn toets die 3x meetelde. Dit was dus een heerlijk begin van een nieuw en zwaar schooljaar!!

Top 3 meestgestelde vragen

Bij het overhoren hebben betalende gebruikers voordelen waar gebruikers van het Basis pakket (beschikbaar voor iedereen onder de 19) geen gebruik van kunnen maken. Zie hieronder een lijst van de extra functies van een Plus pakket:
– Meerkeuze overhoren
– In gedachten overhoren
– Lijsten splitsen en samenvoegen
– Foute antwoorden goed rekenen
– Hotspots aanmaken
– Twee kanten op leren (bijvoorbeeld ENG-NL én NL-ENG)
– Vragen en antwoorden laten voorlezen
– Vragen overslaan
– Zelf kiezen wanneer je de volgende vraag krijgt

Je kunt het pakket eenvoudig opzeggen door via leren.wrts.nl in te loggen op je WRTS-account.

Stopzetten doe je als volgt:
Stap 1. Klik na het inloggen op de profielfoto van je account (rechts bovenaan)
Stap 2. Klik vervolgens op ‘Mijn pakket’
Stap 3. Je kunt het pakket stopzetten door te klikken op de knop ‘Pakket stopzetten’.

Na stopzetting kun je voor de reeds betaalde periode nog gebruik maken van het pakket, deze wordt daarna niet meer automatisch verlengd.

De knop ‘Pakket stopzetten’ niet zichtbaar? Dan heb je waarschijnlijk net je pakket afgesloten en betaald. Na een paar minuten verschijnt de knop alsnog en kun je je pakket stopzetten. Mocht dit niet zo zijn, stuur dan een mail naar klantenservice@wrts.nl. Vermeld daarin het e-mailadres waar je op inlogt op WRTS (wachtwoord altijd voor jezelf houden).

Liever gebruik maken van de tevredenheidsgarantie? Op een WRTS Plus pakket geldt tijdens de eerste 30 dagen van het eerste (initiële) contract een tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden met WRTS, dan kun je in deze termijn een mail sturen naar klantenservice@wrts.nl. Wij zeggen het pakket dan per direct voor je op en storten het volledige aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Als je een nieuwe gebruiker bent van WRTS, kun je als volgt een pakket afsluiten:
Stap 1: Maak een account aan via de button “Registreren”
Stap 2: In het scherm dat volgt na de registratie kun je Plus selecteren en betalen

Een WRTS Plus pakket afsluiten als bestaande gebruiker doe je op de volgende manier:
Stap 1. Log via leren.wrts.nl in op jouw account
Stap 2. Klik op de profielfoto. Deze staat rechts bovenaan het account. Klik in het drop-down-menu op ‘Mijn pakket’.
Stap 3. In het volgende scherm kun je Plus selecteren en betalen

Pakketten kun je betalen met iDEAL, Credit Card of Bancontact.
Na betaling ontvang je per mail een factuur van je bestelling. Bewaar deze goed.

Goed om te weten: pakketten van WRTS worden automatisch verlengd. Wil je geen automatische verlenging? Zeg het pakket dan tijdig op. Opzeggen kan eenvoudig via ‘Mijn pakket’.