Image

Alle voordelen van WRTS op een rijtje

Foutloze en volledige woordenlijsten, leren zonder afleiding van advertenties én je kennis toetsen op verschillende manieren. Lees hieronder alle voordelen van leren met WRTS.

Goedgekeurde woordenlijsten

Bij het leren van woordjes voor vreemde talen wil je er zeker van zijn dat er geen typefouten in zitten én dat de woordenlijsten volledig zijn. Door samen te werken met uitgeverijen van lesmethodes biedt WRTS volledige, foutloze lijsten aan. Vind meteen het juiste boek wanneer je je school en lesjaar invoert, en je kunt direct aan de slag!

Meerdere manieren om jezelf te overhoren

Het is belangrijk om op verschillende manieren te leren én je kennis te toetsen. WRTS biedt hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo kun je woorden leren schrijven met spelling of dictee. Ook kun je eerst makkelijk overhoren, en daarna voor moeilijkere overhoormethodes kiezen. Zo weet je zeker dat je de woorden écht kent!

Geschikt voor alle leerniveaus

Voor basisscholen, vmbo, havo, vwo, mbo, hbo, wo of cursisten.

Advertentievrij

WRTS is volledig advertentievrij. Zo kun je leren in een veilige omgeving zonder afleiding van advertenties.

Overal te gebruiken

Je kunt waar en wanneer jij wilt woordjes oefenen. WRTS is namelijk beschikbaar op je tablet, mobiel en computer.

Zelf lijsten maken

Je kunt eenvoudig zelf een woorden- of begrippenlijst maken op WRTS. Daarnaast zijn er al veel bestaande lijsten van klasgenoten of docenten waar je ook gebruik van kunt maken.

Geschikt voor meerdere vakken

Veel mensen maken gebruik van WRTS voor het oefenen van woordjes Engels, Frans en Duits. Nu staan er ook begrippenlijsten voor geschiedenis, aardrijkskunde en economie op WRTS.

De voordelen van WRTS Plus

Je kunt naast de gratis versie van WRTS ook kiezen voor een betaald WRTS Plus Pakket. Lees hier meer over alle voordelen van WRTS Plus.

Extra overhoormethodes

WRTS Plus geeft je toegang tot extra overhoormogelijkheden, zoals meerkeuze en in gedachten. Bij meerkeuze kun je uit vier voorbeelden het juiste antwoord kiezen. Bij in gedachten hoef je geen antwoord in te voeren, maar leer je door in je hoofd (dus in gedachten) het antwoord te geven.

Lijsten splitsen of samenvoegen

Maximaal 20 woorden per keer leren? Of wil je juist meer dan 1 lijst tegelijk overhoren? Met WRTS Plus kun je lijsten splitsen of samenvoegen.

Foute antwoorden goed rekenen

WRTS Plus geeft je de optie om een fout antwoord toch goed te rekenen. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken als je per ongeluk een typefout hebt gemaakt. Wanneer je hiervoor kiest dan telt het verkeerde antwoord niet mee in je cijfer.

WRTS register

WRTS is het gratis oefenplatform om makkelijker en sneller te leren. Thuis, onderweg of op school, zonder advertenties.