Image

Van Rekenen naar Wiskunde

Hét oefenboek om goed voorbereid te starten aan wiskunde op de middelbare school!

100 pagina’s vol opdrachten en puzzels (incl. antwoorden)
✅ geschikt voor groep 7 en 8
in samenwerking met Squla en Math with Menno
€ 19,99 – gratis verzending

Wat staat er in het boek?

Dit boek is bedoeld om je reken- en wiskundevaardigheden te oefenen voordat je naar de brugklas gaat. Het is een werkboek van bijna 100 pagina’s gevuld met opdrachten, theorieblokjes, leuke puzzels, weetjes en moppen. Niet alleen leerzaam dus, maar ook leuk!

Het boek bestaat uit 7 hoofdstukken: getallen, figuren,
breuken, assenstelsels, procenten, tijd en meten. In ieder hoofdstuk wordt de belangrijkste theorie van dat thema besproken en kun je uitgebreid oefenen.

Op niveau starten aan de brugklas

Misschien vind je rekenen nog niet heel makkelijk, wil je sommige onderdelen nog wat beter oefenen of kan je er maar geen genoeg van krijgen. Dit boek helpt je om alle rekenonderdelen van de basisschool nogmaals te oefenen en bereid je alvast voor op de middelbare school. Zo kun je na de zomervakantie vol zelfvertrouwen starten aan de lessen wiskunde.

Gemaakt door onderwijsexperts

Van Rekenen naar Wiskunde is gemaakt door wiskundedocent Menno Lagerwey (bekend van YouTube-kanaal Math with Menno), in samenwerking met de makers van online leerplatformen Squla en WRTS. Bekijk ook de wiskundevideo’s van Menno bij het boek.

Dit vinden anderen van Van Rekenen naar Wiskunde

4,7

  • Moeder van Pleuni

    Rekenen is niet Pleuni haar favoriete schoolvak, maar ze kan nog wel wat extra oefening gebruiken voor ze begint aan de HAVO. Dit boek voelt als een vakantieboek en Pleuni heeft er veel plezier en profijt van gehad!

  • Alex

    leuke opdrachten en niet te moeilijk en de mopjes zijn ook grappig!

  • RT de Driesprong

    Mijn leerlingen en ik zijn fan! Ik gebruikte de doebladen van WRTS wel eens als leuk extraatje en heb nu ook het boek gekocht. Ik zet het in voor extra oefening voor groep 8-ers, en als extra uitdaging voor mijn groep 7 leerlingen.

Bestel Van Rekenen naar Wiskunde

€ 19,99 – gratis verzending

Je ontvangt Van Rekenen naar Wiskunde binnen 7 werkdagen.
Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.

De boeken van WRTS

Zo ga je goed voorbereid naar de brugklas!

De oefenboeken van WRTS voor wiskunde en Engels helpen je om goed voorbereid te beginnen aan de lessen op de middelbare school. In de boeken vind je opdrachten, puzzels, weetjes en moppen. Zo ben je niet alleen maar aan het blokken, maar is het ook leuk!

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail met je vraag naar [email protected]. Daar helpen we je graag verder.

Het oefenboek Van Rekenen naar Wiskunde is bedoeld voor groep 8 leerlingen (dus bijna-brugklassers). Met dit boek kunnen ze hun reken- en wiskundevaardigheden op een leuke en educatieve manier oefenen zodat ze goed voorbereid aan de lessen wiskunde op de middelbare school beginnen.

Van Rekenen naar Wiskunde kan ook gebruikt worden door groep 7 leerlingen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of eerste klas leerlingen die nog moeite hebben met wiskunde.

Je ontvangt je bestelling binnen 7 werkdagen. Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.