Image

Alles wat je nodig hebt om je toetsen te halen

WRTS helpt leerlingen uit 1 havo/vwo met oefentoetsen, uitlegvideo’s van docenten en online bijles van onze tutors voor Engels en wiskunde.

Image 1

Maak oefentoetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk. De oefentoetsen zijn gemaakt door onze docenten, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Onze docenten hebben ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Image 1

Online bijles

Mila (18), Lisa (20), Annika (19) en vele andere gescreende tutors staan voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ze studeren allemaal Engels of wiskunde.

Hoe werkt het?

Welke docenten maken de oefenvragen en oefentoetsen?

Wiskunde docent

Menno Lagerwey werkt al meer dan 10 jaar als leraar wiskunde. Het eerste deel van zijn carrière heeft hij gewerkt op een school in de regio Haarlem en sinds 2019 werkt hij op het Amstelveen College. In 2017 is Menno gestart met het maken van uitlegvideo’s voor op zijn YouTube-kanaal ‘Math with Menno’. Op dit kanaal staan inmiddels meer dan duizend uitlegvideo’s en zijn video’s worden dagelijks door tienduizenden leerlingen uit heel Nederland bekeken. Sinds 2019 maakt Menno ook uitlegvideo’s voor WRTS. Het is zijn doel om wiskunde voor iedereen begrijpelijk te maken. 

Engels docent

Suzanne Lustenhouwer is docent Engels en programmeren in Amsterdam. In haar lessen ontwerpt Suzanne leeractiviteiten die creativiteit en kritisch denkvermogen van haar studenten vereisen en maakt ze veel gebruik van activerende (digitale) didactiek. Daarnaast werkt Suzanne als spreker, trainer en adviseur in het binnen en buitenland om samen met docenten en andere onderwijsmakers het onderwijs te innoveren.

Chatten met onze tutors

Last-minute vragen

Onze tutoren staan voor je klaar. Ook de dag voordat je een toets hebt.

Snelle reactie

De meeste vragen kunnen onze tutors al in een paar minuten voor je uitleggen.

Bestel jouw pakket

Je kunt kiezen voor WRTS Basis, Plus, Premium en Pro. Weet je nog niet welk pakket je wil kiezen? Bekijk dan de pakketten.

Bestel pakketten - next

Heb je een vraag over een pakket? Stuur een mail naar klantenservice@wrts.nl. We helpen je graag!

Binnenkort ook voor andere leerjaren en leerniveaus

Wil je een mailtje van ons ontvangen zodra de oefenvragen, uitlegvideo’s en samenvattingen ook voor andere leerjaren en leerniveaus online staan? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Je kunt ondertussen wel gewoon gratis woordjes en begrippen leren op WRTS.

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”

In samenwerking met onderwijsexperts van Squla

WRTS hoort bij online leerplatform Squla. Squla is een oefenprogramma voor thuis met alle vakken van de basisschool. Sinds maart 2019 bundelen WRTS en Squla hun krachten om zowel kinderen op de basisschool als op de middelbare school te helpen met leren.