Image

Bijspijkerboek Engels voor bijna-brugklassers

Hét bijspijkerboek om goed voorbereid te starten aan Engels op de middelbare school!

100 pagina’s vol opdrachten en puzzels (incl. antwoorden)
✅ voorkom achterstand in de brugklas
ontwikkeld door onderwijsexperts
€ 19,99 – gratis verzending

Inhoud van The Next Step

Dit boek is bedoeld om je Engels bij te spijkeren voordat je naar de brugklas gaat. Het is een werkboek van 100 pagina’s gevuld met opdrachten en leuke puzzels waarmee je je Engels kunt verbeteren. Verder lees je interessante weetjes, waardoor je niet alleen maar aan het blokken bent. Niet alleen leerzaam dus, maar ook leuk! Zo ga je straks goed voorbereid naar de middelbare school.

Op niveau starten aan de brugklas

Bij Engels kan het verschil tussen wat leerlingen van verschillende basisscholen geleerd hebben best groot zijn. Misschien heb je nog niet zo heel veel Engelse lessen gehad. Of misschien vind je Engels nog niet heel makkelijk. Dit boek helpt je om dit verschil te overbruggen en na de zomervakantie goed voorbereid te beginnen aan de lessen Engels.

In samenwerking met onderwijsexperts

The Next Step is samen met de makers van online leerplatform Squla, Engels methode Stepping Stones en uitgeverij Noordhoff ontwikkeld. Op wrts.nl/nextstep kunnen de geleerde woorden uit The Next Step online nog verder worden geoefend.

Door de krachten van deze onderwijsexperts te bundelen kun je straks vol zelfvertrouwen beginnen aan Engels in klas 1!

Dit zeggen anderen over The Next Step

4,6

  • Winny de Ruiter – WINNISH for better English

    Gevarieerd, aantrekkelijk vormgegeven en nuttige oefeningen.

  • Martine

    Gekocht voor mijn dochter van 9 omdat ze in Amerika is geboren, vloeiend engels spreekt, maar het nog onvoldoende kan schrijven

  • Lotte

    Het was goed voor mijn Engels want ik kon dat het minst goed van de hele klas. Het zag er ook een zeer leuk boek uit.

Bestel The Next Step

€ 19,99 – gratis verzending

Je ontvangt The Next Step binnen 7 werkdagen.
Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.

De boeken van WRTS

Zo ga je goed voorbereid naar de brugklas!

De oefenboeken van WRTS voor wiskunde en Engels helpen je om goed voorbereid te beginnen aan de lessen op de middelbare school. In de boeken vind je opdrachten, puzzels, weetjes en moppen. Zo ben je niet alleen maar aan het blokken, maar is het ook leuk!

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail met je vraag naar [email protected]. Daar helpen we je graag verder.

Het educatieve vakantieboek The Next Step is bedoeld voor groep 8 leerlingen (dus bijna-brugklassers). Met dit boek kunnen ze hun Engels bijspijkeren zodat ze goed voorbereid aan de lessen Engels op de middelbare school beginnen.

Bij Engels kan het verschil tussen wat leerlingen van verschillende basisscholen geleerd hebben best groot zijn. De ene leerling heeft misschien nog niet zo veel Engelse lessen gehad, een ander vindt Engels nog niet heel makkelijk. Dit boek helpt om het verschil te overbruggen, om na de zomervakantie goed voorbereid te starten met de lessen Engels!

The Next Step kan ook gebruikt worden door groep 7 leerlingen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of eerste klas leerlingen die nog moeite hebben met Engels.

Je ontvangt je bestelling binnen 7 werkdagen. Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.