Image

Scholieren kunnen wel een handje gebruiken

Samen hebben we meer handen! WRTS wil met jou samenwerken om scholieren te helpen. Heb je tijd voor een kopje koffie of belletje?

Onze visie

We willen allemaal het beste voor leerlingen, en dat begint bij goed onderwijs. Scholen vormen daarbij de basis. Maar de wereld van jongeren is groter dan de klas. Om een gezonde en veilige leeromgeving te creëeren, moeten we vanuit verschillende kanten te werk gaan. Dit gebeurt al in de samenwerking tussen scholen en ouders. WRTS heeft dagelijks contact met duizenden leerlingen en ziet daarin ook mogelijkheden om bij te dragen. Wij zijn op zoek naar docenten, directieleden en andere mensen werkzaam in het onderwijs om te praten over samenwerking.

We horen graag jouw visie over

  • Leerachterstanden en preventie daarvan
  • Kansenongelijkheid
  • De rol van bijles en huiswerkbegeleiding
  • Digitale verslaving
  • Growth mindset stimuleren

Meer dan alleen oefenen

WRTS is bekend als oefenplatform, maar we doen een hoop meer. Naast videoinstructies geven we nu bijvoorbeeld ook examentraining en bijles. WRTS helpt ook met differentiatie in de les en is ook beschikbaar voor docenten.

Staat van de Leerling rapport

Als aanvulling op de Staat van het Onderwijs 2023, hebben we ruim 3.000 middelbare scholieren gevraagd hoe zij denken over het onderwijs. Je kan hier het rapport bekijken!

WRTS is een B-Corp bedrijf

Wij zijn actief betrokken bij sociale projecten om de maatschappij en het milieu te verbeteren. Daarmee zijn we onderdeel van een wereldwijd netwerk van bedrijven die werken aan een betere wereld! Zo werken we bijvoorbeeld ook nauw samen met Stichting Leergeld.

Snelle oplossingen met groot bereik!

WRTS werkt al jaren direct samen met scholieren. Wij geloven in samen oplossingen vinden. Zodra iets werkt kunnen we het direct over heel Nederland uitrollen om zo iedereen te helpen.