Image

Quizzen

Op een leuke manier leren? Dat kan met een quiz! Op WRTS kan je een quiz van je lesstof maken. Zo kan je testen of je de stof al onder knie hebt, of dat er nog werk aan de winkel is. Je kan voor al je vakken een quiz maken en met iedereen delen.

Verschillende vraagtypen
Geschikt voor alle vakken
Leuk én leerzaam

Maak leren leuk

Leren, saai? Niet met een quiz! Je kan afwisselen met open vragen, meerkeuzevragen, in gedachten, dictee en legen plekken invullen om te toetsen waar je het beste in bent. Dit maakt het leren uitdagend. Je kan de quiz zo vaak spelen als je wil. Net zolang tot je een voldoende scoort!

Leer terwijl je een quiz maakt

Als je een samenvatting schrijft, leer je terwijl je aan het schrijven bent. Dat werkt ook zo met een quiz! Terwijl je bezig bent met de lesstof in de quiz te verwerken, ben je al aan het leren zonder dat je het doorhebt.

Direct je score bekijken

Nadat je de quiz hebt gemaakt kan je direct je score zien. Zo zie je meteen of je de lesstof al begrijpt, of dat je nog even verder moet oefenen. De resultaten laten zien met welke vraagtypen je nog moeite hebt en in welke vragen je een ster bent.

Maak je eigen quiz of oefen met die van anderen

Je kan zelf een quiz maken, maar je kan ook de quizzen maken die klasgenoten of je docenten hebben gemaakt. De kans is groot dat er voor elk vak en over elk onderwerp een quiz bestaat!

Maak vandaag een quiz

Quizzen zijn beschikbaar voor iedereen. Probeer het vandaag!