Privacy policy

Welkom bij het Privacy Statement van WRTS. Wat goed dat je checkt hoe het zit met je privacy. Wij vinden privacy namelijk heel belangrijk en nemen jouw privacy heel serieus. Als je gebruik maakt van WRTS, wil je dat jouw gegevens veilig zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je gegevens terechtkomen bij andere bedrijven. In het Privacy Statement hieronder leggen we precies uit welke informatie wij van jou verzamelen en hoe voorzichtig we daarmee omgaan. Ook leggen we uit welke rechten je hebt.

We hebben ons best gedaan om het Privacy Statement in simpele en duidelijke taal op te schrijven. Wanneer je een uitgebreide versie wilt lezen, kan je klikken op “Uitleg”, waarin we in meer woorden uitleggen wat er wordt bedoeld.

Je kan het hele verhaal lezen, maar de conclusie is dat wij je op basis van jouw persoonsgegevens helpen om makkelijk en veilig gebruik te maken van WRTS. We houden ons daarbij aan de wet (zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming). En je persoonsgegevens? Die bewaken wij zo goed mogelijk!

Inhoudsopgave

We verzamelen via onze website wrts.nl en de WRTS app persoonsgegevens over jou (hierna: “Informatie”). We vinden het belangrijk dat je precies weet welke Informatie we verzamelen, voor welke doelen we deze Informatie gebruiken en hoe lang we deze Informatie bewaren. In dit Privacy Statement proberen we dat op een duidelijke manier te beschrijven en leggen dit uit in volgende onderwerpen:

1. Wie is WRTS?

WRTS is het leukste en meest leerzame online oefenprogramma om woordjes te leren voor leerlingen van de middelbare school! Wil je contact met ons? Mail dan naar klantenservice@wrts.nl

WRTS is een handelsnaam van De Digitale School B.V. (KvK-nummer 62134183).

Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar: klantenservice@wrts.nl Wij zijn gevestigd aan het Rhijnspoorplein 22, 1018 TX Amsterdam.

Met WRTS kunnen leerlingen snel en gemakkelijk woordjes leren via online woordenlijsten van aangesloten uitgevers. Docenten kunnen WRTS ook gebruiken in de klas en inzien wat de resultaten van hun leerlingen zijn (als je je als leerling je koppelt aan een groep gemaakt door je docent). Docenten verwijzen wij door naar Hoofdstuk 12: WRTS in de klas.

2. WRTS lidmaatschap

Account

Als je lid wordt van WRTS maken we een account aan. Wij hebben daar de volgende gegevens voor nodig: jouw voor- en achternaam, e-mailadres, wachtwoord, geboortedatum en geslacht. Je kunt jouw profiel persoonlijker maken met bijvoorbeeld extra informatie over jouw school.

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, moet je lid worden bij WRTS. Je moet daarbij een persoonlijk account (“Account”) aanmaken. De Informatie die je verstrekt kun je altijd aanpassen.

Voor het aanmaken van het Account moet je de volgende Informatie geven.

  • E-mailadres*
  • Wachtwoord
  • Geboortedatum
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht

*Als je jonger bent dan 13 jaar, moeten je ouder(s)/verzorger(s) hun emailadres invullen om voor jou een Account aan te kunnen maken.

Om in te kunnen loggen in jouw Account, zijn jouw e-mailadres en wachtwoord nodig. Het gebruik van deze Informatie is dus noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen WRTS en jou.

Ook gebruiken we deze Informatie om WRTS meer op jou als gebruiker af te stemmen en te personaliseren. Zo vinden we het prettig om je volledige naam en geslacht te weten, zodat we je op de goede manier kunnen aanspreken. Je geboortedatum gebruiken we om te weten of onze diensten relevant zijn voor jou. We verwerken deze Informatie omdat het voor ons belangrijk is om onze dienstverlening voor jou zo gemakkelijk en nuttig mogelijk te maken (gerechtvaardigd belang).

Personaliseren Account

Je kan de volgende optionele Informatie opnemen om jouw Account te personaliseren:

  • Informatie over jouw school: land, soort onderwijs, onderwijsniveau, plaats en naam school en telefoonnummer;
  • Nickname;
  • Avatar.

De Informatie die je verstrekt kun je altijd aanpassen. We gebruiken deze Informatie om WRTS beter op jou als gebruiker af te stemmen en te personaliseren. We gebruiken deze Informatie omdat het voor ons van belang is om onze dienstverlening voor jou zo gemakkelijk en nuttig mogelijk te maken (gerechtvaardigd belang).

Financiële gegevens

Sommige pakketten bij WRTS zijn gratis en voor sommige pakketten moet je betalen. Om te kunnen betalen, hebben wij jouw betaalgegevens nodig. Welke gegevens dat zijn, hangt af jouw keuze om te betalen.

Als je een betaald lid wordt, gebruiken we jouw of jouw ouders financiële gegevens voor de betaling. Bij WRTS kan je je lidmaatschap op verschillende manieren betalen. Dat gaat allemaal online en op een veilige manier.

E-mailadres

Voordat je over kunt gaan tot betaling, vragen we eerst je emailadres of die van je ouders. Dit emailadres gebruiken wij om een factuur naar te sturen.

Financiële gegevens

Bij het betalen van je lidmaatschap worden bepaalde financiële gegevens verwerkt. Welke gegevens dat zijn, hangt af van de betalingswijze die je kiest. Je kunt op de volgende manieren betalen:

  • iDEAL;
  • Creditcard:
  • Bancontact.

Als de betaling is gelukt, kom je automatisch weer op de pagina van WRTS terecht.

We gebruiken deze Informatie alleen om betalingen te verwerken. Het gebruik van deze Informatie is dus noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen WRTS en jou.

Oefenen met WRTS

Je kunt woordenlijsten opslaan, je resultaten bekijken, jouw woordenlijsten delen met andere gebruikers en een groep vormen met andere gebruikers.

In je Account kun je woordenlijsten opslaan en je resultaten bekijken. Ook kun je leerdoelen toevoegen en daar lijsten aan koppelen. Je kunt jouw lijsten delen met anderen. Ook kan je een groep aanmaken en je klasgenoten of vrienden koppelen aan deze groep. Wanneer je oefent met de lijsten van WRTS houden we bij op welke manier gebruikers spelen met WRTS. Deze Informatie wordt ook opgeslagen in onze systemen en gebruikt om WRTS te analyseren, optimaliseren en te verbeteren (zie ook Hoofdstuk 7: Onderzoek en Analyse).Het gebruik van deze Informatie is onderdeel van de dienst en is noodzakelijk om je de dienst te kunnen aanbieden (noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomst tussen WRTS en jou).

3. Contact met WRTS

Als je contact met ons zoekt via de klantenservice, gebruiken wij de gegevens die jij met ons deelt. We gebruiken je gegevens om contact met jou op te nemen en je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wanneer je vragen of klachten hebt over WRTS, kun je contact opnemen met de klantenservice. We slaan dan je contactgegevens en je vraag of klacht op. We zoeken daarbij in onze systemen of je een WRTS lidmaatschap hebt. Ook kunnen we je om meer informatie vragen als we dat nodig vinden voor de beantwoording van de vraag of de afhandeling van de klacht.

De Informatie die wij op deze manier verzamelen, gebruiken wij voor de beantwoording van de vraag en/of de afhandeling van de klacht. Deze verwerking van je Informatie is noodzakelijk voor de behartiging van de gerechtvaardigde belangen van WRTS. Het gaat namelijk om het belang om jou als gebruiker van WRTS efficiënt te kunnen bedienen en de klantenservice van WRTS te optimaliseren. De verstrekte Informatie wordt ook opgeslagen in onze systemen en gebruikt om WRTS te analyseren, optimaliseren en te verbeteren (zie ook Hoofdstuk 7: Onderzoek en Analyse).

Verder kan je meedoen aan tevredenheidsonderzoeken en kunnen we je benaderen voor een evaluatie van onze diensten. Wij verwerken jouw Informatie voor deze onderzoeken op basis van ons gerechtvaardigd belang om onze diensten te optimaliseren en aan te passen aan de wensen van de gebruikers.

4. Rapporten, aanbiedingen, nieuwsbrieven en serviceberichten

We gebruiken je e-mailadres om je berichten te sturen. Zo sturen we je rapporten over jouw gebruik van WRTS en jouw resultaten. Ook kunnen we nieuwsbrieven, aanbiedingen en serviceberichten sturen. Je kan je afmelden voor onze berichten, behalve voor de serviceberichten. De serviceberichten gaan namelijk over de dienst die wij aanbieden.

Rapporten

WRTS stuurt je rapporten zodat je informatie krijgt over je gebruik van WRTS en je resultaten. Hiervoor gebruikt WRTS de informatie zoals welke woordenlijsten je gebruikt en hoe lang je hebt geoefend. Je kan je altijd, per e-mail, afmelden voor het ontvangen van rapporten.

Aanbiedingen

WRTS gebruikt het e-mailadres dat je hebt opgegeven (of dat van je ouder(s)/verzorger(s)) en je naam om je op de hoogte te houden van acties die WRTS organiseert of om je aanbiedingen te doen. We kunnen daarbij ook gebruik maken van de manier waarop je van WRTS gebruik maakt, zoals de laatste keer dat je WRTS hebt gebruikt en welke woordenlijsten je hebt gebruikt. Als je geen gebruik meer maakt van WRTS (de overeenkomst is beëindigd), kunnen we je aanbiedingen blijven doen. We doen dit op basis van de laatste keer dat je gebruik hebt gemaakt van WRTS. Je kunt je afmelden via de afmeldmogelijkheid in elke e-mail.

Nieuwsbrieven

Je kan je opgeven voor nieuwsbrieven die WRTS stuurt. Als jij (of je ouder) je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief maken wij gebruik van het e-mailadres dat je hebt opgegeven. WRTS kan ook je naam gebruiken om de nieuwsbrief te personaliseren. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven via de afmeldmogelijkheid in elke nieuwsbrief.

Serviceberichten

We willen je ook op de hoogte houden van de ontwikkeling van onze dienst. Wanneer er bijvoorbeeld een uitbreiding komt of er sprake is van een update zal WRTS dat daarom aan jou laten weten. Voor deze serviceberichten en berichten die een aankoop bevestigen is het niet mogelijk om je af te melden.

We gebruiken deze Informatie omdat het voor ons van belang is om onze dienstverlening voor jou zo gemakkelijk en nuttig mogelijk te maken (gerechtvaardigd belang) of omdat je daarvoor toestemming hebt verleend.

5. Computer informatie

We verzamelen informatie van jou via jouw computer. Dit doen we om WRTS goed te laten werken en om WRTS te kunnen beveiligen. Deze informatie heet ‘automatisch gegenereerde informatie’. Deze informatie bestaat bijvoorbeeld uit je IP-adres, het computersysteem dat je gebruikt en de pagina’s die je op WRTS bezoekt.

Om WRTS optimaal te kunnen laten werken (bijvoorbeeld om pagina’s goed te kunnen weergeven en om de website en de app te beveiligen) hebben wij bepaalde Informatie nodig. Wij verzamelen daarom automatisch gegenereerde informatie over hoe je op internet surft (surfgedrag) tijdens je gebruik van WRTS. Deze informatie bestaat uit je IP-adres (het nummer van je computer dat het mogelijk maakt je computer te herkennen), het type browser (het computerprogramma om internetpagina’s mee te kunnen bekijken), het computersysteem dat je gebruikt, de pagina’s die je bezoekt en we plaatsen cookies.

Deze Informatie gebruiken we onder andere om onze dienstverlening zo goed mogelijk op je wensen aan te passen en om technische problemen en beveiligingskwesties op te lossen.

Zo gebruiken we het IP-adres, het accountnummer en de pagina’s/cookies om eventuele ongebruikelijke situaties uit te kunnen zoeken of om hack pogingen af te breken. Als we bijvoorbeeld ineens veel gebruik van jouw Account op verschillende apparaten zien, dan kunnen we daar wat aan doen.

De browser gegevens en het computersysteem gebruiken we om te kijken hoeveel mensen een bepaalde configuratie gebruiken en daar passen we het platform weer op aan. Daarnaast helpt deze informatie om problemen te ‘debuggen’ (op te lossen), we kunnen dan precies zien in welke situatie er problemen zijn ontstaan.

Deze verwerking van je Informatie is noodzakelijk voor ons belang om WRTS te beveiligen en zo gebruiksvriendelijk mogelijk aan te kunnen bieden (gerechtvaardigd belang).

We gebruiken deze Informatie ook om anonieme statistische gegevens op te stellen. Zie hierover ook Hoofdstuk 7: Onderzoek en Analyse. Als de automatisch gegenereerde informatie met behulp van cookies wordt verzameld, is ook Hoofdstuk 6: Cookies van toepassing.

6. Cookies

Op onze website gebruiken we cookies. Hier kan je lezen welke cookies we gebruiken en waarom we deze cookies gebruiken.

Naast de bepalingen uit het Privacy Statement zijn de bepalingen uit het Cookie Statement van WRTS van toepassing. Het Cookie Statement vermeldt welke cookies worden gebruikt en wat het doel van die cookies is. Het Cookie Statement is hier te lezen.

7. Onderzoek en analyse

We gebruiken je persoonlijke gegevens om onze diensten te kunnen verbeteren. We doen bijvoorbeeld onderzoek naar het gebruik van WRTS om de woordenlijsten te verbeteren en om WRTS beter te beveiligen tegen hackers.

WRTS heeft als doel om diensten van de hoogste kwaliteit te leveren. We zijn hiervoor de hele tijd bezig om WRTS te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren zodat we, als dat nodig is, aanpassingen in onze website en app kunnen aanbrengen.

We kunnen voor dit onderzoek gebruik maken van je Informatie, zoals:

  • het aantal woordenlijsten dat je gebruikt;
  • de oefentijd per oefening;
  • de duur van het bezoek aan WRTS;
  • welke woordenlijsten zijn gebruikt en wat de resultaten zijn;
  • welke pagina’s van WRTS zijn bezocht.

Wij doen dit op basis van ons belang om de kwaliteit van de diensten te kunnen verbeteren (gerechtvaardigd belang). Alleen werknemers van WRTS die hier speciaal voor zijn aangewezen hebben voor dit doel toegang tot je Informatie. De resultaten van het onderzoek zijn altijd geaggregeerd. Dat betekent dat de gegevens in het onderzoeksresultaat niet tot jou persoonlijk te herleiden zijn. Verder gebruiken we waar mogelijk geanonimiseerde gegevens. Geanonimiseerde gegevens zijn gegevens die helemaal geen betrekking meer hebben op een persoon.

Voorbeelden

Hieronder geven we voorbeelden van hoe we je Informatie kunnen gebruiken, zodat dit doel van WRTS duidelijk is.

  • Helaas komt het voor dat WRTS soms niet toegankelijk is. Wanneer je dit aan WRTS meldt, analyseren we je accountgegevens. We proberen dan te achterhalen waarom je niet kan inloggen en wat de fout inhoudt. We kijken ook of dit probleem bij andere gebruikers speelt en proberen heel WRTS te verbeteren.We doen onderzoek naar de kwaliteit van de content binnen WRTS. Wanneer we bijvoorbeeld zien dat lijsten weinig worden gebruikt of veel fouten bevatten, kunnen we dit aanpassen.
  • We houden bij welke overhooropties/instellingen het beste/leukste zijn.
  • We houden je inlog- en spelgedrag in de gaten om te zien of er geen rare patronen zijn die erop wijzen dat je account is gehackt. Als we bijvoorbeeld zien dat er met je gebruikersnaam erg vaak een verkeerd wachtwoord gebruikt wordt dan zullen we hierop gepast reageren.
  • Wanneer we zien dat bepaalde lijsten lange tijd niet worden gebruikt, zullen we deze lijsten verwijderen om ons lijstenbestand op te schonen.

8. Bewaren van informatie

We bewaren jouw gegevens niet langer dan nodig, meestal niet langer dan 1 jaar. Soms moeten we jouw gegevens langer bewaren op basis van de wet.

We bewaren je Informatie in principe zo lang als dat nodig is om de doelen te bereiken die zijn beschreven in dit document, of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen. De bewaartermijn is dus afhankelijk van de aard van de gegevens en de doelen waarvoor WRTS deze gegevens verwerkt. We hebben hiervoor een intern beleid opgesteld en wij houden ons hier ook aan.

Jouw accountgegevens bewaren we zo lang je van onze dienst gebruik maakt. Als je stopt met het gebruik van WRTS (dus na beëindiging van de overeenkomst) bewaren wij jouw Account nog 1 jaar. Zo kunnen wij jouw lidmaatschap opnieuw activeren, zonder dat al je accountgegevens zijn gewist.

Na 1 jaar verwijderen we jouw Account en worden ook de gegevens over jouw gebruik van WRTS verwijderd uit het Account. We bewaren wel het e-mailadres en in welke klas je zit. Deze gegevens bewaren we tot 5 jaar na beëindiging van het Account. We bewaren deze gegevens voor ons belang om je commerciële berichten te kunnen blijven sturen en om te weten wanneer we hier mee moeten stoppen, omdat je bijvoorbeeld niet meer op school zit (gerechtvaardigd belang). Je kan je via de opt-out mogelijkheid altijd afmelden van commerciële berichten.

Na afloop van de bewaartermijn verwijderen we je Informatie of anonimiseren we je Informatie. Wanneer we de Informatie anonimiseren, gebruiken we de overgebleven gegevens voor eigen onderzoek en analyse om inzicht te krijgen in het gebruik van WRTS.

9. Jouw gegevens delen?

We verkopen jouw persoonlijke gegevens nooit aan andere bedrijven. Wij delen jouw gegevens alleen met andere bedrijven als dat moet vanwege de wet, een rechtszaak of om onze rechten te beschermen.

Als WRTS een opdracht geeft aan bedrijven die toegang hebben tot jouw persoonlijke gegevens, gebeurt dat op een veilige manier. WRTS maakt met die bedrijven afspraken over de beveiliging van jouw gegevens.

Zonder je toestemming wordt je Informatie niet verstrekt aan partijen die niet tot WRTS behoren, met uitzondering van het navolgende.

WRTS kan je gegevens aan derden verstrekken wanneer WRTS dat op basis van wet- en/of regelgeving verplicht is, als WRTS dat nodig vindt in een rechtszaak of als WRTS dat nodig vindt om haar rechten te beschermen.

Ook zal WRTS Informatie verstrekken aan de door WRTS ingeschakelde verwerkers die in opdracht van WRTS persoonsgegevens verwerken. Je Informatie wordt alleen gebruikt voor het uitvoeren van die opdracht. Een voorbeeld hiervan is de hosting van de centrale database van WRTS. WRTS heeft (verwerkers)overeenkomsten met deze verwerkers gesloten waarin afspraken zijn gemaakt over de beveiligingsmaatregelen die zij moeten nemen om je Informatie te beschermen.

10. Beschermen van jouw informatie

We zorgen ervoor dat je persoonlijke gegevens goed beschermd zijn. Dit is voor ons heel belangrijk. We slaan jouw gegevens op in Europa. En als we jouw gegevens buiten Europa opslaan, zorgen we dat dit veilig gebeurt.

We vinden het heel belangrijk dat je Informatie goed wordt beveiligd. We hebben dan ook passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je Informatie te beveiligen tegen verlies of tegen een verwerking die niet mag volgens de wet.

Verder vinden we het belangrijk dat je Informatie in principe binnen Europa wordt opgeslagen (de Economische Ruimte). Waar de Informatie buiten Europa wordt opgeslagen, zorgen wij ervoor dat dit gebeurt in overeenstemming met de wet. We maken dan speciale contractuele afspraken met deze partijen buiten Europa.

11. Wat zijn je rechten?

We vinden het belangrijk dat je weet hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan en dat je rechten hebt om jouw gegevens te beschermen. Je hebt bijvoorbeeld het recht een klacht in te dienen bij de partij die bekijkt of bedrijven zich wel aan de privacy wet houden (de Autoriteit Persoonsgegevens). Ook heb je in sommige gevallen het recht om:

In te zien welke gegevens WRTS van jou verzamelt;

  • Jouw gegevens aan te laten passen;
  • Jouw gegevens te laten verwijderen;
  • Jouw gegevens tijdelijk niet te laten verzamelen;
  • Te protesteren tegen het gebruik van jouw gegevens;
  • Jouw gegevens over te laten zetten voor een ander platform.
  • Je kunt ons dit allemaal vragen via klantenservice@wrts.nl. Je kunt je eigen gegevens ook altijd bekijken en wijzigen in jouw Account.

Reactie

We proberen zo snel mogelijk en in ieder geval binnen één maand op je verzoek te reageren. De mogelijkheid bestaat echter dat we meer tijd nodig hebben. Wanneer dat zo is, zullen we je dat laten weten. De extra tijd zal niet meer dan twee maanden bedragen.

Verzoeken kunnen worden gedaan door een e-mail te sturen aan klantenservice@wrts.nl . Stuur de e-mail vanuit het e-mailadres waarmee je bij ons bekend bent, zodat we zeker weten dat de Informatie die je opvraagt ook echt bij jou hoort.

Wanneer we niet (volledig) kunnen vaststellen op welke persoonsgegevens je verzoek betrekking heeft, kunnen we je vragen om je verzoek (nader) uit te leggen.

De mogelijkheid bestaat dat we een verzoek van je afwijzen, bijvoorbeeld omdat we (wettelijk gezien) niet aan je verzoek kunnen of hoeven te voldoen. We zullen je ook van een afwijzing op de hoogte stellen. Verder kunnen we je vragen jezelf te identificeren voordat we je verzoek in behandeling nemen.

We wijzen je er op dat je het recht hebt om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Uiteraard hopen we niet dat dat nodig zal zijn!

Inzagerecht

Je kunt ons vragen of we persoonsgegevens over jou opslaan. Als dat zo is, zullen we een kopie van die gegevens aan je toe sturen.

Recht op rectificatie

Je kunt ons vragen onjuiste persoonsgegevens aan te passen. Je kunt ook extra informatie sturen zodat de gegevens over jou compleet worden.

Je kan deze wijzigingen ook zelf direct doorvoeren in jouw Account.

Recht om vergeten te worden

Je kunt ons vragen om (bepaalde) persoonsgegevens over jou te verwijderen (het recht op vergetelheid). Als we aan je vraag voldoen, zullen we de betreffende persoonsgegevens verwijderen.

Recht op beperking

Je kunt ons vragen om je persoonsgegevens even niet te gebruiken. Dit betekent dat we, als we aan je vraag voldoen, een bepaalde tijd jouw persoonsgegevens niet zullen gebruiken tenzij dit van de wet toch mag.

Recht op bezwaar

Je kunt in bepaalde gevallen bezwaar maken tegen het gebruik van je persoonsgegevens, bijvoorbeeld als wij je persoonsgegevens gebruiken voor ons belang (gerechtvaardigd belang). Als je bezwaar maakt, zullen we je privacy belangen afwegen tegen onze bedrijfsbelangen. Als jouw belang zwaarder weegt, zullen we je persoonsgegevens niet verder verwerken.

Indien je persoonsgegevens worden gebruikt voor direct marketing, kun je altijd bezwaar maken tegen de verwerking. In dat geval zullen wij je persoonsgegevens niet meer voor dat doeleinde verwerken.

Recht op dataportabiliteit

Je kunt ons vragen om je gegevens aan je toe te zenden zodat je deze makkelijk aan een andere partij kunt geven (dataportabiliteit). Als we aan je vraag voldoen, zullen we de gegevens aan je verstrekken zodat je deze aan een derde partij kunt geven.

12. WRTS in de klas

Je kunt WRTS ook gebruiken in de klas. Jouw school is dan verantwoordelijk voor jouw privacy bij het gebruik van WRTS.

Het e-mailadres dat leraren opgeven, gebruiken wij om leraren op de hoogte te houden van de acties die WRTS organiseert.

We bieden aan scholen de dienst WRTS in de klas aan. WRTS heeft met de school een verwerkersovereenkomst gesloten. We gebruiken hierbij de Model Verwerkersovereenkomst zoals opgesteld door de PO-Raad, VO-raad, GEU, KBb-E en VDOD, verenigd in Edu-K.

Deze overeenkomst kan je hier lezen. De school schakelt WRTS in als verwerker. WRTS verwerkt (persoons)gegevens alleen in opdracht van de school. De school is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van de (persoons)gegevens, zoals gedefinieerd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Aanbiedingen

WRTS gebruikt het e-mailadres dat je als leerkracht hebt opgegeven, je voornaam en achternaam en school om je op de hoogte te houden van de acties die WRTS organiseert. Je kunt je afmelden via de afmeldmogelijkheid in elke e-mail. Voor de manier waarop we dit doen en de gegevens die we verwerken, verwijzen we naar Hoofdstuk 4: Rapporten, aanbiedingen, nieuwsbrieven en serviceberichten.

Onderzoek en Analyse

Daarnaast gebruikt WRTS de gegevens in WRTS in de klas om WRTS in de klas te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren zodat we, waar nodig, aanpassingen in onze website en apps kunnen aanbrengen. Voor de manier waarop we dit doen en de gegevens die we verwerken, verwijzen we naar Hoofdstuk 7: Onderzoek en Analyse.

13. Wijzigingen

Wij kunnen dit Privacy Statement aanpassen. We sturen je dan een mailtje of laten het weten via de website.

14. Vragen

Privacy is voor ons heel belangrijk. Als je vragen hebt, dan kun je ons altijd een mailtje sturen via klantenservice@wrts.nl.

Versie 5 juni 2019