Toetsvoorbereiding:
1 of 2 havo/vwo

WRTS helpt je kind met het leren voor toetsen. Je kunt op WRTS woordjes leren, samenvattingen lezen, oefentoetsen maken, uitlegvideo’s bekijken, chatten met onze bijlesdocenten en gebruik maken van online bijles.

Zo kan je kind WRTS gebruiken

Woordjes en begrippen leren

Met de verschillende overhooropties kan je kind uitgebreid en onbeperkt woordjes en begrippen oefenen. Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit de lesboeken voor je kind klaar. Dat scheelt enorm veel werk met overtypen en je kind leert precies wat je moet leren.

Oefenvragen en oefentoetsen

Op WRTS leert je kind met oefenvragen en oefentoetsen voor wiskunde, natuur- en scheikunde, biologie, Frans, Nederlands en Engels. De vragen en toetsen zijn gemaakt door onze docenten en sluiten aan op de lesboeken.

Uitlegvideo’s en samenvattingen

Onze docenten leggen per hoofdstuk en per onderwerp de lesstof aan je kind uit. Geschikt voor wiskunde, natuur- en scheikunde, biologie, Frans, Nederlands en Engels.

Chatten met tutoren

Onze WRTS-tutors staan van 15.00 tot 22.00 uur klaar voor je kind! Deze gescreende bijlesdocenten helpen jouw kind direct via de chat uit de brand.

Bekijk welk pakket voor jouw kind geschikt is

Ouders - next

Je kunt op WRTS woordjes leren, samenvattingen lezen, oefentoetsen maken, uitlegvideo’s bekijken of chatten met onze bijlesdocenten.

Extra

Online bijles

Heeft je kind moeite met een specifiek vak? Misschien maak je je zorgen of je kind wel overgaat? Bij WRTS hebben we online studiecoaches voor je kind klaarstaan. Tijdens onze bijles krijgt je kind één-op-één begeleiding van een ervaren studiecoaches.

Alle functies op een rij

WRTS helpt je kind op verschillende manieren met het leren voor de volgende toets. Wil je meer informatie over de verschillende functies? Klik dan op de link hier beneden.

Met wie WRTS samenwerkt

In samenwerking met onderwijsexperts van Squla

WRTS hoort bij online leerplatform Squla. Squla is een oefenprogramma voor thuis met alle vakken van de basisschool. Sinds maart 2019 bundelen WRTS en Squla hun krachten om zowel kinderen op de basisschool als op de middelbare school te helpen met leren.

docenten op WRTS

middelbare scholen werken met WRTS

leerlingen leren met WRTS

Samenwerkingen met uitgeverijen

Bij WRTS werken we samen met de uitgeverijen van alle populaire lesboeken waarvan gebruik wordt gemaakt op middelbare scholen. Bekijk de lijst van uitgevers.

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4,6

  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”