Toetsvoorbereiding
voor je kind

Op WRTS staan woordenlijsten van schoolboeken van jouw kind al klaar. Zo kan je kind zich direct focussen op het leren én sneller hogere cijfers halen.

Zo kan je kind WRTS gebruiken

Meerdere overhooropties

Het ene kind leert beter met plaatjes, de ander juist door het woord te horen. Bij WRTS kies je zelf één van de vele overhooropties. Zo leert ieder kind op zijn of haar eigen favoriete manier.

Officiële woorden- en begrippenlijsten

Op WRTS staan woordenlijsten van schoolboeken al klaar, zodat je kind direct aan de slag kan. Ook is het mogelijk om zelf een woordenlijst aan te maken.

Extra overhooropties en instellingen

Voor meer uitgebreide overhoormethodes, zoals meerkeuze en in gedachten overhoren, biedt WRTS ook betaalde pakketten. Daarmee krijg je bijvoorbeeld toegang tot speciale grammaticalijsten. Zo haalt je kind nog betere cijfers.

Alle functies op een rij

WRTS helpt je kind op verschillende manieren met het leren voor woordjes en begrippen. Wil je meer informatie over de verschillende manieren? Klik dan op de link hier beneden.

Bekijk welk pakket voor jouw kind geschikt is

Ouders

Leer woordjes en begrippen voor Engels, Frans, Duits, geschiedenis, aardrijkskunde, economie en andere vakken.

Met wie WRTS samenwerkt

In samenwerking met onderwijsexperts van Squla

WRTS hoort bij online leerplatform Squla. Squla is een oefenprogramma voor thuis met alle vakken van de basisschool. Sinds maart 2019 bundelen WRTS en Squla hun krachten om zowel kinderen op de basisschool als op de middelbare school te helpen met leren.

docenten op WRTS

middelbare scholen werken met WRTS

leerlingen leren met WRTS

Samenwerkingen met uitgeverijen

Bij WRTS werken we samen met de uitgeverijen van alle populaire lesboeken waarvan gebruik wordt gemaakt op middelbare scholen. Bekijk de lijst van uitgevers.

Boeken van WRTS

Goed voorbereid naar de brugklas

De oefenboeken van WRTS voor wiskunde en Engels helpen groep 8 leerlingen om goed voorbereid te beginnen aan de lessen op de middelbare school. In de boeken staan opdrachten, puzzels, weetjes en moppen. Leerzaam én leuk dus!

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”