Image

Online bijles

Moeite met een specifiek vak? Vind je het lastig om zelf aan de slag te gaan of mis je het overzicht? Achterstanden wegwerken? Bij WRTS hebben we online studiecoaches voor je klaarstaan. Deze docent neemt 1 op 1 al jouw specifieke vragen zo zorgvuldig mogelijk door.

Geschikt voor leerjaar 1 en 2.

Hulp bij wiskunde, Engels, natuurkunde, biologie, Frans en Nederlands

Vind je formules lastig? Of heb je moeite met Engelse grammatica? Onze studiecoaches zijn gespecialiseerd in het vak en weten hoe ze jou alle stof het beste bij kunnen brengen. Studiecoaches zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn erg gemotiveerd om jou meer over het vak bij te brengen en te enthousiasmeren.

Altijd 1 op 1 contact

Online bijles krijg je in je eentje via videobellen (je hoeft niets te installeren). De studiecoach heeft de volledige aandacht op jou gericht en kan al jouw specifieke vragen zo zorgvuldig mogelijk beantwoorden. Bij ons sta jij centraal. Met onze begeleiding richten we ons niet alleen op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen.

Bijles wanneer het jou uitkomt

Jij geeft aan ons door op welke tijd je in staat bent om hulp te ontvangen. De bijles vindt dus plaats op jouw dag, jouw tijd en jij kan gewoon thuis blijven!

Image 1

60 minuten bijles

€35

privé bijles
Geen opzegtermijn
Geen minimum aantal lessen
Afrekenen per maand achteraf

Image 1

Strippenkaart 5x bijles

€150 (€25 korting)

privé bijles
Geen opzegtermijn
Afrekenen per strippenkaart

Image 1

Strippenkaart 10x bijles

€300 (€50 korting)

privé bijles
Geen opzegtermijn
Afrekenen per strippenkaart

Meld je nu aan