Image

Online bijles van WRTS

WRTS heeft al 15 jaar ervaring op het gebied van online bijles. Krijg één-op-één online bijles, geschikt voor elk vak, van onze docenten.

Probeer de eerste les gratis, bekijk daarna of het wat is voor je kind.
Geschikt voor leerjaar 1 en 2.

Ouders over de 1 op 1 bijles

4.6
  • Jeroen

    De 1 op 1 bijles van WRTS werkt erg goed. Een fijne en persoonlijke benadering! Met een paar extra bijlessen wiskunde haalde mijn kind opeens een 8!

  • Lisanne

    De bijlesdocenten van WRTS zijn erg behulpzaam. Prima service.

  • Martijn

    Goede service met vriendelijke bijlesdocenten met aandacht voor mijn kind. Wij zijn er blij mee.

Tarieven bijles pakketten

Altijd privé bijles
45 minuten per bijles
Deze week al een afspraak
Eerste les gratis, beslis daarna

Weer met vertrouwen naar school

Je ziet dat je kind zijn / haar best heeft gedaan en dan toch een onvoldoende. Dit is vervelend en geeft ook vaak de nodige frustraties thuis. Het toch halen van een onvoldoende heeft vaak te maken met onvoldoende vaardigheden op het gebied van leren leren en / of het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

Onze coaches zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn erg gemotiveerd om jouw kind te helpen te leren leren, te helpen bij moeilijke vakken en het zelfvertrouwen te vergroten.

Je eigen coach

Je krijgt je eigen ervaren coach waarmee je samen de planning en de lesstof voor een specifiek vak of vakken doorneemt. We helpen je de lesstof beter te begrijpen en ermee te oefenen. Ook kun je vragen stellen aan je vaste begeleider als je iets nog niet helemaal snapt. Hierdoor krijg je snel meer zelfvertrouwen en wordt het een stuk makkelijker om betere cijfers te halen.

Bijles wanneer het jou uitkomt

Samen met je coach spreek je een tijd af voor de bijles die jullie allebei uitkomt. Voorafgaand aan de bijles kan jij al laten weten met welke onderdelen je moeite hebt. Tijdens de bijles geeft de coach uitleg, kunnen jullie samen oefenen met de stof of samen de door jou gemaakte oefeningen bespreken.