Image

Spelling oefenen

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor spelling, dictee of werkwoorden.

uitlegvideo’s
van de makers van Squla
oefenvragen en oefentoetsen

Meester Jesper helpt je met spelling

Of je nu bezig bent met spelling, dictee of werkwoorden we hebben voor elk onderwerp uitlegvideo’s van Meester Jesper en onze andere leraren Nederlands.

Oefentoetsen spelling

Aan het eind van de spelling oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.
Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt spelling.

Start met oefenen op WRTS

Spelling oefenen

WRTS helpt leerlingen bij hun spelling, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van onze leraren Nederlands.

Geschikt voor alle vakken

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”