Image

Nederlands oefenen

Nederlands leren, is dat nu echt nodig? Zeker! Om straks nog beter te kunnen communiceren is het van belang om het Nederlands dat je van thuis meekrijgt verder te ontwikkelen. Bij Nederlands ga je aan de slag met grammatica, spelling, kloppende zinnen en woordgebruik. Wanneer kun je een woord wel of niet gebruiken? En waarom is dat zo belangrijk? Zo helpt Nederlands je ook bij andere vakken.

Ook breid je door de Nederlandse lessen je woordenschat uit. Je kunt op WRTS makkelijk een woordenlijst met begrippen en betekenissen maken. Ook voor het ontleden van zinnen of het leren van synoniemen kun je woordenlijsten maken.

Op niveau

Een veelgebruikte methode voor het vak Nederlands is Op niveau van uitgeverij ThiemeMeulenhoff. Op niveau besteedt veel aandacht aan lezen en laat duidelijk zien wat de leerdoelen zijn per paragraaf.

Talent

De methode Talent van Malmberg helpt je met je taalvaardigheid. In elke paragraaf zet Talent één vaardigheid centraal, en wordt er ook aandacht besteed aan andere vaardigheden. De leerdoelen van alle paragrafen sluiten goed bij elkaar aan, zodat je de geleerde stof meteen kunt toepassen.

Maak nu je gratis account aan

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!