Image

NaSk oefenen

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor NaSk. Oefen natuur- en scheikunde met onze diagnostische toetsen, samenvattingen en uitlegvideo’s of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via chat.

Hoe kun je NaSk oefenen op WRTS?

Image 1

Gebruik de oefenstof

WRTS helpt je om je voor te bereiden op je volgende natuur- en scheikunde toets met oefenstof en oefenvragen per onderwerp die aansluiten op jouw lesboeken.

Image 1

Maak oefentoetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk NaSk. De oefentoetsen zijn gemaakt door onze docenten, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Samen met onze docenten hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van NaSk beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

NASK lesboeken

De natuur- en scheikunde boeken van NOVA van uitgeverij Malmberg staan op WRTS.

Leerjaar 1 en 2:
vmbo-t/havo
havo/vwo
vwo

NaSk docenten

Rafal Wietsma (bekend van Meneer Wietsma) legt elke opgave van de oefentoets uit jouw natuur- en scheikunde boek uit op WRTS. Hij vertelt je hoe je het antwoord kan berekenen en geeft tips voor tijdens het leren.

Ga je de toets halen of toch nog even oefenen?

Aan het eind van de NaSk oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.

Extra oefentoetsen

Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methode NOVA.

NaSk

WRTS helpt leerlingen bij hun natuur- en scheikunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van onze NaSk-docenten.

NaSk binnenkort ook voor andere leerjaren en leerniveaus

Wil je een mailtje van ons ontvangen zodra de oefenvragen, uitlegvideo’s en samenvattingen ook voor natuur- of scheikunde voor andere leerjaren en leerniveaus online staan? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Je kunt ondertussen wel gewoon gratis woordjes en begrippen leren op WRTS.

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”