Image

NaSk oefenen

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor NaSk. Oefen natuur- en scheikunde met onze diagnostische toetsen, samenvattingen en uitlegvideo’s of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via chat.

Zo oefen je natuur- en scheikunde op WRTS

Image 1

Diagnostische toetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk NaSk. De toetsen zijn gemaakt door onze NaSk docent Rafal, passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Samen met onze NaSk docent Rafal hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van Natuur- en scheikunde beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Image 1

Per onderwerp oefenen

Heb je moeite om het volume te berekenen? Of heb je hulp nodig bij het bepalen van massa? Op WRTS helpen we je deze onderwerpen te begrijpen.

Aangesloten op jouw NaSkboeken

Alle stof van WRTS is aangesloten op de natuur- en scheikundeboeken van Nova (Malmberg) en Overal (Noordhoff). Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo en klas 3: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

WRTS pakketten

Naast het leren van NaSk helpt WRTS ook met het leren van andere schoolvakken. Woordjes leren en samenvattingen lezen zijn gratis. Bekijk welk pakket het best bij jou past.

Meer informatie over NaSk op WRTS

Oefentoetsen natuur- en scheikunde

Aan het eind van de NaSk oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.
Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methode NOVA en Overal.

Uitlegvideo’s van Meneer Wietsema

Rafal Wietsma (bekend van Meneer Wietsma) legt elke opgave van de oefentoets uit jouw natuur- en scheikunde boek uit op WRTS. Hij vertelt je hoe je het antwoord kan berekenen en geeft tips voor tijdens het leren.

Per onderwerp oefenen

We hebben voor elk hoofdstuk uit jouw NaSkboek een samenvatting. Daarnaast hebben we ook uitleg per onderwerp zoals bijvoorbeeld massa, het volume berekenen of de dichtheid van een stof bepalen.

Start met oefenen op WRTS

NaSk

WRTS helpt leerlingen bij hun natuur- en scheikunde, met o.a. oefenvragen, oefentoetsen en uitlegvideo’s van onze NaSk-docenten.

Geschikt voor alle vakken

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”