Methoden
- 0. test
- ENG VMBO BK 3
- SPA A2 HO
- DUI B1 HTR
- ENG A2/B1 LVD
- DUI 1 op A2-niveau
- DUI 1 op A2-niveau
- DUI 2 op B1-niveau
- DUI A2 HO
- DUI A2 LVD
- Duits A1
- Duits A1 HTR (Horeca, Toerisme en Recreatie)
- Duits B1 voor Horeca
- Duits B1 voor Toerisme/Recreatie
- Duits A2 (ook voor DUI A2 HTR - Horeca, Toerisme en Recreatie)
- ENG 0 op A1-niveau
- ENG 1 op A2-niveau
- ENG 2 op B1-niveau
- ENG A1
- ENG A1 KOK
- ENG A2 / ENG A2 FD
- ENG A2 GHV
- ENG A2 HOM
- ENG A2 KOK
- ENG B1 FD
- ENG B1 HO
- Engels 1 op A2-niveau
- Engels 2 op B1-niveau
- Engels A2-niveau voor Handel
- Engels A2-niveau voor Kok
- Engels A2-niveau voor Leisure & Hospitality
- Engels A2-niveau voor Travel& Hospitality
- Engels A2-niveau voor Travel, leisure & hospitality
- Engels B1 KOK
- Engels B1 LH
- Engels B2 LVD
- Engels op A2-niveau voor Brood & banket
- Engels op B1-niveau voor Handel & Verkoop
- Engels op B1-niveau voor Travel & Hospitality
- Engels op B1-niveau voor Travel, Leisure & Hospitality
- FRA 0 op A1-niveau/ FRA A1
- FRA 2 op B1-niveau / FRA B1 HTR
- Frans A2/B1 LVD
- Frans op A2-niveau
- MTW GHV 2: Een natje en een droogje
- Sander
- SPA 0 op A1-niveau
- SPA 1 op A2-niveau
- SPA A1 INT - Spaans A1-niveau (Engelstalig)
- Spaans 2 op B1-niveau / SPA B1 HTR
- Spaans A1 / SPA A1 HTR
- Spaans A2-niveau
- Spaans A2/B1-niveau voor Luchtvaart