Image

Haal elke toets voor
wiskunde
biologie
Engels
Nederlands
Frans
NaSk

Maak oefentoetsen, bekijk uitlegvideo’s, leer woordjes en chat met onze bijlesdocenten op WRTS. Geschikt voor al je vakken (wiskunde, biologie, etc.).

Woordjes leren

Woordjes leren saai? Niet als je dat voortaan met WRTS doet. Met de verschillende overhooropties kun je uitgebreid en onbeperkt je woordjes en begrippen oefenen. Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit jouw lesboeken voor je klaar. Dat scheelt je enorm veel werk met overtypen en je leert precies wat je moet leren.

Oefenvragen en oefentoetsen

Naast woordjes en begrippen leren hebben we ook oefeningen voor wiskunde, natuur- en scheikunde, biologie, Frans, Nederlands en Engels. Denk je de stof voor je toets goed te kennen? Controleer dit dan door de oefentoets te maken. Nog even tussentijds toetsen? Bekijk dan de oefenvragen. Onze oefenvragen en -toetsen sluiten aan op de lesboeken.

Uitlegvideo’s

De speciale WRTS-docenten hebben voor jou per hoofdstuk en per onderwerp van het gewenste lesboek uitlegvideo’s gemaakt. In deze video’s leggen zij op rustige en begrijpelijke manier de lesstof aan je uit.

Samenvattingen

Speciaal voor jou hebben onze WRTS-docenten deze belangrijke samenvattingen voor jouw lesboeken gemaakt. Per hoofdstuk én per onderdeel neemt de docent je stap voor stap mee door de belangrijkste onderwerpen. Deze samenvattingen kun je op je gemak teruglezen op ons platform.

Chatten met tutors

Zou je graag een live hulplijn in willen schakelen als je niet uit je huiswerk komt? Onze WRTS-tutors staan van 15.00 tot 22.00 uur voor je klaar! Deze gescreende bijlesdocenten helpen je direct via de chat uit de brand, zodat jij daarna weer verder kunt met de stof.

samenvattingen gelezen

uitlegvideo’s bekeken

oefenvragen en oefentoetsen gemaakt

Probeer WRTS

Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op WRTS. Alle andere pakketten kun je altijd eerst 7 dagen gratis uitproberen. Bekijk onze pakketten.

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”