Resultaten

Het is mogelijk om na een overhoring resultaten te bekijken en op te slaan. Je kunt na een overhoring op de knop 'resultaat opslaan' klikken. Vervolgens vind je het resultaat terug als je op de lijst klikt en bij 'opties' op 'resultaten' klikt. Voor plus- en pro-gebruikers is het mogelijk om resultaten automatisch op te slaan. Je doet dit onder Mijn instellingen > Resultaat instellingen. Zie onderstaand voorbeeld.

Onder jouw lijst vind je de resultaten van jezelf maar daarnaast kunnen hier resultaten van andere gebruikers worden gevonden. De lijsten die jij plaatst op jouw publieke profiel of in de WIKI zorgen ervoor dat andere gebruikers deze lijsten kunnen overhoren, zodra een andere gebruiker de lijst overhoort zullen deze resultaten worden weergeven onder de lijst. Dit geldt dus ook zodra jij een lijst van een andere gebruiker overhoort en jouw resultaat opslaat zal deze onder de lijst van de andere gebruiker terecht komen. Mocht je dit niet willen dan kun je dit uitschakelen onder 'mijn instellingen' >> 'resultaten weergeven' en de functie "Toon resultaten van anderen onder mijn lijsten" uitvinken.

Onder Instellingen vind je het kopje 'resultaat instellingen' hierbij heb je de mogelijkheid om verschillende onderdelen van het resultaat in te stellen: beoordeling, normering, resultaat opslaan (premium), toon andermans resultaten en resultaat icoon.

Beoordeling:
Op WRTS heb je de mogelijkheid om de resultaten weer te geven aan de hand van verschillende normeringen: cijfer (0 - 10), percentage (0% - 100%) en letter (A- F).

Normering
Op WRTS heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een standaard normering en een minder zware normering. Standaard normering: overhoor je een lijst met 10 woordjes en maak je hierbij 2 fouten dan haal je een 9. Minder zwaar: overhoor je een lijst met 10 woordjes en maak je hierbij 2 fouten dan haal je een 8.

Resultaat automatisch opslaan
Op WRTS heb je de mogelijkheid om resultaten automatisch op te slaan zodra je gebruik maakt van WRTS premium. Hierna zal na elke overhoring het resultaat automatisch worden opgeslagen zonder dat je dit steeds handmatig moet doen. Heb je dit liever niet dan kan je het uitzetten door dit uit te vinken.

Toon andermans resultaten onder mijn lijst
Op WRTS kun je een zelf aangemaakte map delen onder jouw publieke profiel (klik hier voor meer info). Zodra andere gebruikers lijsten uit deze map overhoren zullen deze resultaten zichtbaar worden onder deze lijst. Hierdoor kun je bijvoorbeeld de resultaten van de andere gebruikers zien.

Resultaat icoon
Je hebt de mogelijkheid om in je woordenlijsten overzicht een 'resultaat icoon' weer te geven naast het 'overhoor icoon' en het 'bewerk icoon'. Op deze manier kun je snel bij jouw resultaten zodra je hier gebruik van maakt.

Om een lijst van je resultaten te verwijderen ga je eerst naar ‘mijn resultaten’. Vervolgens klik je links boven je grafiek op de titel van je woordenlijst. Daarna klik je rechts bovenin op het menu. Hieronder staat ‘resultaten’, hier vind je de rest van je resultaten en kun je ze verwijderen door op de prullenbak te klikken.