Mappen

Om een map aan te maken op Wrts, klik je op de knop 'nieuw' naast 'Mijn mappen'. Voer vervolgens de naam van de gewenste map in en klik op 'opslaan'. Zie onderstaand voorbeeld.

Docenten en Wrts-plus- en pro-gebruikers kunnen een map delen op hun publieke profiel. Op deze manier kunnen andere gebruikers jouw volledige map overnemen. Indien je lijsten toevoegt aan de gedeelde map, zien gebruikers die jouw map hebben overgenomen deze lijsten ook. Op het moment dat je een lijst verwijdert uit een gedeelde map, zien gebruikers deze niet meer. Zie onderstaand voorbeeld.

Plus- en pro-gebruikers kunnen een map overnemen van een publiek profiel. Dit doe je door eerst het publieke profiel van de gebruiker/docent te bezoeken die de map heeft gedeeld. Vervolgens kies je de map die je wilt overnemen en klik je op de knop 'map overnemen'. De map wordt nu overgenomen op jouw profiel. Zie onderstaand voorbeeld.

Om een map te verwijderen, klik je rechts op het 'tandwiel' naast de map. Vervolgens klik je op de knop 'verwijderen'. Zie onderstaand voorbeeld.