Gratis woordjes leren met WRTS

Maurice

Op een simpele manier wat extra hulp bij het rijtjes stampen? Met het platform van WRTS kun je woordjes leren op je mobiel of tablet. Gratis en voor niets, waar en wanneer je maar wilt. En als je graag gebruik wilt maken van een paar handige extra functionaliteiten kun je ook voor een betaald pakket van WRTS kiezen. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij straks je taaltoetsen probleemloos aflegt dankzij WRTS.

WRTS maakt woordjes leren leuk

Woordjes leren saai? Niet als je dat voortaan met WRTS doet. Met acht verschillende overhooropties kun je afwisselend én uitgebreid je woorden oefenen. Kies bijvoorbeeld uit een makkelijke variant waarbij je puzzelvragen moet beantwoorden of ga eens voor een moeilijke manier waarbij je zelf precies de juiste antwoorden moet invoeren.

Meteen je uitspraak oefenen

WRTS heeft er ook aan gedacht dat je moet kunnen oefenen op de uitspraak van woorden in andere talen. Door de handige uitspraakfunctie van het platform weet je straks precies hoe je de woordjes moet uitspreken bij een mondeling Frans of een Engelse presentatie.

Altijd en overal woordjes leren

Met WRTS kun je altijd en overal woordjes leren, thuis en in de klas. Op momenten die jou het best uitkomen en lekker zelfstandig. De woordenlijsten zijn altijd up-to-date, zodat je gegarandeerd de laatste versie op je telefoon of tablet hebt staan. Ben je onderweg en heb je geen wifi? Geeft niks, je kunt ook offline aan de slag. Zorg er wel voor dat je de app thuis een keertje synchroniseert als je weer internet hebt.

Juiste en foutloze woordenlijsten

WRTS heeft de handen ineengeslagen met uitgeverijen uit het onderwijs, waardoor jij probleemloos de juiste woordenlijst bij je boeken vindt én ervan verzekerd bent dat er geen spel- en typefouten instaan. Zo leer je dus echt alleen de woorden die je moet leren!

Verschillende overhoormethodes

Van dictee, spelling tot puzzel: met WRTS kun je je woordjes op verschillende manieren leren en toetsen. Dat maakt het leren niet alleen afwisselend, het zorgt er ook voor dat je de woordjes beter zal onthouden. Je ouders kunnen hier ook een handje bij helpen: naast meekijken naar je voortgang bij het leren kunnen ze je ook helpen bij het overhoren.

Gratis versie versus betaalde versie

Van leerling, docent tot ouder: WRTS is gratis voor wie het maar wil gebruiken. Het WRTS Basispakket is vernieuwd, waardoor je voortaan onbeperkt lijsten kunt aanmaken, toegang hebt tot alle uitgeverslijsten plus duizenden aangemaakte lijsten en zo vaak je maar wilt kunt toetsen. Voor meer uitgebreide overhoormethodes, zoals meerkeuze en in gedachten overhoren, biedt WRTS het betaalde Plus pakket. Met deze betaalde versie kun je ook resultaten automatisch opslaan en woordenlijsten printen. Super handig: je kunt hiermee direct de foute antwoorden in een aparte lijst opslaan en nog een keer oefenen. Wedden dat je straks een goed cijfer haalt?

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!