Hoe wil je WRTS gebruiken?

Met dit formulier kun je gratis een docentenaccount aanvragen. Met een docentenaccount kun je 500 lijsten en 50 mappen aanmaken en delen via jouw publieke profiel met studenten.

Wij accepteren docenten die lesgeven op een erkende school in het basis-, middelbaar of hoger onderwijs. Daarnaast is het per 09-11-2017 mogelijk om als particuliere instelling (huiswerkinstelling) een docentenaccount aan te vragen. Je moet in beide gevallen in het bezit zijn van een geldig e-mailadres van jouw school of de instelling waar je voor werkt (bijvoorbeeld [email protected] of [email protected]).

Na het invullen van onderstaande gegevens, kun je gelijk gebruik maken van het docentenaccount. Het is echter niet mogelijk om jezelf te overhoren. De aanvraag wordt door ons gecontroleerd en je ontvangt een e-mail over de uiteindelijke beslissing. Als je geen docent bent, wordt het account automatisch opgeheven.

Klik voor algemene voorwaarden voor het docentenaccount.

Let op! U kunt met uw account op een plaats tegelijk inloggen. Het delen van uw account met anderen is dus niet mogelijk.

Ik ben een

Leerling

Van jong tot oud

Docent

Basis-, voortgezet- en hoger onderwijs

Instelling

Huiswerkinstelling of bedrijf

Inloggegevens

School

Onderstaande informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Indien u op meer dan een school lesgeeft graag uw primaire school opgeven.

School

Onderstaande informatie zal vertrouwelijk worden behandeld. Indien u op meer dan een school lesgeeft graag uw primaire school opgeven.

Gegevens instelling