Image

Franse woordjes leren

Op WRTS leer je makkelijk en snel je Franse woordjes. We raden aan om woordjes zoveel mogelijk gespreid te leren. Met een gratis WRTS account kun je zien welke Franse woordjes je al hebt geoefend en welke je nog niet zo goed kent. Dat maakt het gespreid leren extra makkelijk! Registreer gratis, kies de juiste woordenlijsten uit jouw lesboek of maak zelf een lijst aan.

Lees hier onze 3 tips voor het nóg sneller leren van woordjes.

Kies de woordenlijst uit jouw Franse lesboek

Login met je WRTS account of maak gratis een nieuw account aan.

De voordelen van WRTS

Image 1

Officiële woordenlijsten

Vind snel de juiste Franse woordenlijst uit jouw school- of lesboek. Of maak zelf een lijst aan!

Image 1

Makkelijk te gebruiken vanuit huis

Overhoor jezelf met spelling, toets, dictee, hints, meerkeuze of flashcards voor Frans.

Image 1

Voortgang bekijken

WRTS maakt het makkelijk om te zien welke Franse woordjes je goed kent en welke je nog niet zo goed kent.

Alles voor je Franse toets

Naast het leren van woordjes en begrippen hebben we ook Franse samenvattingen, oefentoetsen en oefenvragen, uitlegvideo’s en kun je chatten met onze bijlesdocenten.

Bijvoeglijk naamwoord Frans op YouTube

Soms is het prettig om het leren even af te wisselen met een video. Bij WRTS kun je gratis onze video’s bekijken over verschillende onderwerpen.

In deze video legt Joël uit hoe je bijvoeglijke naamwoorden schrijft in het Frans. Het is de eerste video van een serie van 3.

Maak je gratis account aan om Frans te leren

WRTS register

WRTS is het gratis oefenplatform om makkelijker en sneller te leren. Thuis, onderweg of op school, zonder advertenties.

Meer informatie over de Franse lesboeken

De lesboeken van veelgebruikte lesmethodes voor Frans, zoals Carte Orange, Grandes Lignes, D’accord en Libre Service, staan voor je klaar op WRTS. Op WRTS staan veel boeken en woordenlijsten. Zoek bijvoorbeeld eens op Franse cursus of op LOI Frans voor beginners.

Grandes Lignes

De boeken van Grandes Lignes ondersteunen de lessen Frans met duidelijke structuur, aansprekende context en vormgeving. Er wordt in de methode veel aandacht besteedt aan de Franse cultuur. Grandes Lignes laat leerlingen samen oefenen, met behulp van goede bronnen en afwisselende opdrachten.

Carte Orange

In de methode Carte Orange staat het beleven van de Franse taal centraal. Carte Orange speelt in op de belevingswereld van leerlingen en streeft ernaar je echt mee te nemen in de Franse cultuur.

Libre Service

Libre Service biedt onderwijs dat past bij het niveau van de leerling. De methode helpt je om snel Frans te leren en spreken en zet plezier en succes voorop.

D’accord

D’accord is de franse lesmethode van uitgeverij Malmberg.

Andere vakken op WRTS