Image

Frans

Frans is een veel gekozen taal in het voortgezet onderwijs. De lessen beginnen bij het begin: het leren van het Franse alfabet en de cijfers. Hierna ga je aan de slag met zelfstandige naamwoorden en werkwoorden en later komt ook de uitspraak erbij.

Het is belangrijk om Frans goed te oefenen, omdat deze taal veel tijd en energie vraagt. Daarnaast is Frans ook een goed begin als je later Spaans of Italiaans wil leren.

Dus snel aan de slag, et voilà.. Je Frans wordt formidable!

Grandes Lignes

De boeken van Grandes Lignes ondersteunen de lessen Frans met duidelijke structuur, aansprekende context en vormgeving. Er wordt in de methode veel aandacht besteedt aan de Franse cultuur. Grandes Lignes laat leerlingen samen oefenen, met behulp van goede bronnen en afwisselende opdrachten.

Carte Orange

In de methode Carte Orange staat het beleven van de Franse taal centraal. Carte Orange speelt in op de belevingswereld van leerlingen en streeft ernaar je echt mee te nemen in de Franse cultuur.

Libre Service

Libre Service biedt onderwijs dat past bij het niveau van de leerling. De methode helpt je om snel Frans te leren en spreken en zet plezier en succes voorop.

Maak nu je gratuit account

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!