Image

Hogere cijfers met Frans met WRTS

Oefen Frans met onze diagnostische toetsen, woordenlijsten, samenvattingen en uitlegvideo’s of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via de chat.

Kies pakket

Inclusief 6 andere vakken

Van de makers van Squla
Leer op jouw manier
Passend bij jouw schoolboeken

Franse woordjes leren

Op WRTS kan je makkelijk en snel je Franse woordjes leren. Er staan officiële woordenlijsten uit jouw lesboeken klaar op WRTS, zodat je niets over hoeft te typen. Je kan meteen starten met oefenen!

Uitlegvideo’s voor Frans

Onze Frans docenten hebben uitlegvideo’s gemaakt die je helpen de lesstof van Frans beter te begrijpen. Er zijn uitlegvideo’s per hoofdstuk, per onderwerp én bij de antwoorden van de diagnostische toetsen.

Toets je kennis per hoofdstuk

Wil je weten of je al klaar bent voor een echte toets? Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je volgende Frans toets. Je krijgt na de toets meteen te zien wat je al weet en waar je nog aan kan werken. Zo weet jij wat je te doen staat om een voldoende te scoren.

Oefen met onderwerpen uit je boek

Even tussentijds oefenen? Met de oefenvragen per hoofdstuk kan je oefenen hoeveel je al van de lesstof weet. De vragen zijn gemaakt door onze docenten, passend bij jouw niveau en lesboek.

Leer met jouw Frans boeken

Alle stof van WRTS is aangesloten op het Franse lesboek van Grandes Lignes (Noordhoff), Libre Service (ThiemeMeulenhoff) en D’accord! (Malmberg). Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo en klas 3: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

Chat met onze tutoren

Heb je nog een last-minute vraag? Stel je vraag aan één van onze tutoren! Al onze tutoren zijn universitaire studenten en kunnen je met gemak helpen met jouw vraag over Frans!

Bewezen hogere cijfers

Sinds vorig schooljaar kan je voor Frans oefenen op WRTS. Uit onderzoek blijkt nu dat leerlingen die Frans oefenen op WRTS gemiddeld +1.1 hogere cijfers halen voor Frans.

Wat zeggen onze gebruikers

4,3

591 reviews
 • Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  Jaap is 12 jaar en gebruikte WRTS aanvankelijk alleen voor zijn woordjes Engels en Frans. Maar nu leert hij ook voor wiskunde dankzij de oefentoetsen en uitlegvideo’s. Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  kid
 • Sluit goed aan bij haar lesboeken

  We zijn fan van WRTS. Anne is 14 jaar en gebruikt de oefentoetsen en uitlegvideo’s voor Frans, biologie en wiskunde. Ik maakte me eerst zorgen of het allemaal wel goed aansloot bij haar lesboeken maar dat doet het zeker. Laatst kwam Anne zelfs thuis met een 8 voor bio!

  kid
 • Handige tool voor woordjes leren

  Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Otis is 13 jaar en gebruikt het altijd voordat hij toetsen heeft. Verder een vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.

  kid

Start met Frans oefenen op WRTS

Frans - Next

WRTS helpt leerlingen bij Frans met diagnostische toetsen, woordjes leren, samenvattingen en uitlegvideo’s van docenten Frans.

Geschikt voor alle vakken