Image

Frans oefenen

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor Frans. Oefen Frans met onze diagnostische toetsen, woordenlijsten, samenvattingen en uitlegvideo’s of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via chat.

Start met oefenen

Registreer gratis

Diagnostische toetsen
Uitlegvideo’s van docenten
Per onderwerp oefenen

Franse uitlegvideo’s

Samen met onze Frans docenten hebben we uitlegvideo’s gemaakt die je helpen de lesstof van Frans beter te begrijpen. Per hoofdstuk, per onderwerp en bij de antwoorden van de diagnostische toetsen hebben we uitlegvideo’s gemaakt.

Aangesloten op jouw lesboeken Frans

Alle stof van WRTS is aangesloten op het Franse lesboek van Grandes Lignes (Noordhoff), Libre Service (ThiemeMeulenhoff) en D’accord! (Malmberg). Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo en klas 3: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

Diagnostische toetsen Frans

We hebben diagnostische toetsen gemaakt per hoofdstuk uit jouw lesboek. Met de oefentoetsen test je of je klaar bent voor je volgende Franse toets. De toetsen zijn gemaakt door onze Franse docenten.
Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methodes Grandes Lignes, Libre Service en D’accord!

Per onderwerp oefenen

Voor elk hoofdstuk en elk belangrijk onderwerp hebben onze docenten Frans de stof uit jouw lesboek Frans samengevat, zoals bijvoorbeeld de passé composé met être en avoir.

Chatten met bijlesdocenten Frans

Onze bijlesdocenten Frans staan elke dag tussen 15:00u en 22:00u voor je klaar. Dus heb je een last-minute vraag over je Frans? Stel ze dan aan onze bijlesdocenten.

Frans woordjes leren

Op WRTS leer je makkelijk en snel je Franse woordjes. Kies de woordenlijst die je wil leren. Lees ook onze 3 tips om nog sneller Franse woordjes te leren.

Frans oefenen op WRTS

Frans - Next

WRTS helpt leerlingen bij Frans met diagnostische toetsen, woordjes leren, samenvattingen en uitlegvideo’s van docenten Frans.

Wat zeggen onze gebruikers

4,3

591 reviews
 • Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  Jaap is 12 jaar en gebruikte WRTS aanvankelijk alleen voor zijn woordjes Engels en Frans. Maar nu leert hij ook voor wiskunde dankzij de oefentoetsen en uitlegvideo’s. Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  kid
 • Sluit goed aan bij haar lesboeken

  We zijn fan van WRTS. Anne is 14 jaar en gebruikt de oefentoetsen en uitlegvideo’s voor Frans, biologie en wiskunde. Ik maakte me eerst zorgen of het allemaal wel goed aansloot bij haar lesboeken maar dat doet het zeker. Laatst kwam Anne zelfs thuis met een 8 voor bio!

  kid
 • Handige tool voor woordjes leren

  Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Otis is 13 jaar en gebruikt het altijd voordat hij toetsen heeft. Verder een vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.

  kid

Meer over Frans

Geschikt voor alle vakken