Image

Examenbundel Engels: basiswoordenlijst

Bij WRTS krijg je toegang tot de hele basiswoordenlijst uit de examenbundel. Op WRTS leer je nu dus makkelijk en snel de woorden voor je examen Engels.

Geschikt voor alle leerniveaus

Beschikbaar voor zowel VMBO, HAVO & VWO

De basiswoordenlijst van het examen Engels

‘No worries’ meer over het examen Engels dit jaar. Alle woorden uit de examenbundel Engels 2020 staan op een rijtje in WRTS. Een complete basiswoordenlijst van A tot Z. Het bevat alle veel voorkomende woorden uit examens van de afgelopen jaren. Zo ben je perfect voorbereid op het examen Engels van dit jaar.

Basiswoordenlijst Engels VMBO
Basiswoordenlijst Engels HAVO
Basiswoordenlijst Engels VWO

Zo helpt WRTS jou met je examen Engels

Image 1

Advertentievrij leren

Focus je volledig op het leren, zonder afleidende advertenties.

Image 1

Meerdere manieren om jezelf te overhoren

Kies uit één van de vele overhooropties om jezelf te overhoren.

Image 1

Overal te gebruiken

WRTS is beschikbaar op je tablet, mobiel en computer.

Bestel je examenbundel Engels in boekvorm

Met een examenbundel kun je je nog beter voorbereiden op het eindexamen. Zo bevat de examenbundel duidelijke informatie over wat er van je verwacht wordt op zowel het school als centraalexamen. Je kan je voorbereiden in eigen tempo met verschillende examenteksten. Een examenbundel staat vol tips en tricks over leesvaardigheid, grammatica en meer. Soms is het prettiger je woordenlijsten te lezen vanaf papier. Bestel daarom de examenbundel Engels voor jouw leerniveau hieronder.

Frans en Duitse basiswoordenlijst

Wanneer je gratis registreert voor WRTS krijg je óók toegang tot de Franse en Duitse basiswoordenlijsten van de examens uit 2020.

Top 3 meest gestelde vragen

Alles wat in de examenbundel staat op de basiswoordenlijst na.
Dus:
Oriëntatie toets
Algemene informatie over Engelstalige landen
Oefen met leesstrategie
Losse examenteksten
Oude examens

In de volgende stappen start je een overhoring.
Stap 1. Klik op ‘Lijsten‘ in de paarse balk. 
Stap 2. Je kunt lijsten overhoren uit het tabblad ‘Mijn dashboard‘ of ‘Mijn lijsten‘. 
Stap 3. Je kunt een lijst overhoren door deze te selecteren. Er verschijnt onderaan je account dan een paarse balk. Klik hier op het icoontje (play) voor het overhoren. Zoals hieronder weergegeven.
Stap 4. Selecteer welke overhoring je wilt starten en welke andere instellingen je nog wilt instellen. Klik vervolgens op ‘Start‘ om je overhoring te starten. Zoals hieronder weergegeven. 

Op WRTS kun je gemakkelijk een lijst van Quizlet importeren op je WRTS-account. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen: 
1. Log via leren.wrts.nl in op je WRTS account
2. Klik op ‘Lijst maken’ en daarna op de knop ‘Importeren’ 
4. Klik op ‘Lijsten importeren (quizlet.com) en klik daarna op ‘Start’
5. Log in op je Quizlet account en geef WRTS toestemming om de lijsten te importeren vanuit Quizlet. Dit doe je door op ‘Allow’ te klikken. 
6. Selecteer de lijsten die je wilt overzetten naar WRTS en klik daarna op ‘Lijst overnemen’ (in de paarse balk onderaan je WRTS account. De geïmporteerde lijsten vind je terug in ‘Mijn lijsten’