Image

Ervaringen met WRTS
⭐⭐⭐⭐

WRTS is een bekende naam op veel scholen. Logisch, want het is een handige site en app waar je snel woordjes, zinnen en begrippen kunt leren. Misschien denk je: ‘Het ziet er leuk uit, maar werkt het wel echt goed?’ Daarom laten we een paar gebruikers aan het woord.

Al 4 miljoen leerlingen


Sinds het bestaan van WRTS hebben al meer dan 4 miljoen leerlingen woordjes, begrippen en zinnen geleerd met het overhoorprogramma. Veel studenten kiezen voor WRTS omdat ze vinden dat het een snelle manier is om er achter te komen of ze woordjes en zinnen in een andere taal al goed begrijpen. Zo weet je dus zeker dat je klaar bent voor de aankomende toets op school.

Misschien denk je: ‘Ik ken de woordjes wel, kom maar op!’ en doe je de toets op WRTS en kom je erachter dat sommige woorden en zinnen toch een beetje weggezonken zijn. Door te oefenen met WRTS blijft de stof in je geheugen zitten.

Wat vinden anderen van WRTS?


Iedereen kan WRTS gebruiken. Of je nu op de basisschool, middelbare school of universiteit zit. We lazen bijvoorbeeld het berichtje van Jasmien. Zij gebruikt nog steeds WRTS, om zo 7000 woordjes te stampen. Goed idee, Jasmien!


WRTS is niet alleen handig om woordjes en zinnen in een andere taal te leren. Je kunt het ook gebruiken om begrippen te stampen. Daphne heeft ontdekt hoe goed dat werkt. Heb je een goed cijfer gehaald?


Marije zit niet meer met buikpijn op de bank, want alle stress is verdwenen dankzij WRTS. Ze kent nu al haar woordjes voor Frans. Bonne chance, Marije!


Leraren zijn ook fan van WRTS. Zij vinden het handig dat er nu ook woordjes worden uitgesproken.


Nienke is een echte weldoener. Zij deelt haar woordenlijsten met andere leerlingen. Dat kan iedereen, zodat anderen geen lijsten meer hoeven over te typen. Dankjewel, Nienke!

Wil jij ook iets aan ons kwijt?

Ben je ook fan van WRTS? Of heb je iets gezien dat nog wel beter kan? Je mag alles aan ons kwijt. Wij ontvangen jouw mening graag op [email protected]. Misschien staat jouw recensie hier binnenkort ook wel!