Image

Engelse woorden leren

Engels is een ontzettend belangrijke taal. Het wordt door veel mensen gesproken en helpt je overal ter wereld te communiceren. Engels is daarom ook een verplicht vak op school. Daarnaast gebruiken we in het Nederlands veel Engelse woorden. Denk maar aan computer, design of deadline. Het is handig om te weten wat die woorden betekenen en waar ze vandaan komen.

So, what are you waiting for? Vind jouw Engelse schoolboek of maak je eigen Engelse woordenlijst aan en ga snel aan de slag.

Stepping Stones

Een veel gebruikte methode voor het vak Engels is Stepping Stones. Stepping Stones heeft methodes voor leerlingen van vmbo tot vwo. Het is een methode die het belangrijk vindt dat leerlingen plezier hebben in het leren, en doet dit onder andere met filmpjes. Stepping Stones is een methode van uitgeverij Noordhoff.

New Interface

New Interface is een populaire methode voor het vak Engels, zowel in de onder- als bovenbouw. New Interface zorgt dat je voorbereidt bent op de wereld van morgen. De methode leert je Engels dat je kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Cambridge University Press

Cambridge combineert de kennis, ervaring en expertise van twee afdelingen van de Cambridge Universiteit – Cambridge Assessment English en Cambridge University Press. Deze methode biedt toonaangevende boeken en aanvullend materiaal voor leerlingen in verschillende leeftijdsgroepen. Ze ontwikkelen continue nieuw materiaal voor docenten en leerlingen via verschillende platformen, zoals online, smartboards en apps.

Maak nu je gratis account aan

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!