Image

Engelse woordjes leren

Met WRTS leer je gratis én snel jouw Engelse woordjes. Maak eenvoudig zelf een woordenlijst aan of maak gebruik van onze officiële woordenlijsten.

So what are you waiting for?

Kies de woordenlijst uit jouw Engelse lesboek

Staat jouw boek er niet tussen? Geen probleem! Je kunt eenvoudig zelf een woordenlijst aanmaken.

De voordelen van WRTS

Image 1

Officiële woordenlijsten

Vind snel de juiste Engelse woordenlijst uit jouw school- of lesboek. Of maak zelf een lijst aan.

Image 1

Meerdere manieren om jezelf te overhoren

Overhoor jezelf met spelling, toets, dictee, hints, meerkeuze of flashcards voor Engels.

Image 1

Voortgang bekijken

WRTS maakt het makkelijk om te zien welke Engelse woordjes je goed kent en welke je nog niet zo goed kent.

Alles voor je Engelse toets

Naast het leren van woordjes en begrippen hebben we ook Engelse samenvattingen, oefentoetsen en oefenvragen, uitlegvideo’s en kun je chatten met onze bijlesdocenten.

3 tips voor het leren van Engelse woordjes

We raden aan om woordjes zoveel mogelijk gespreid te leren. Met een gratis WRTS account kun je zien welke Engelse woordjes je al hebt geoefend en welke je nog niet zo goed kent. Dat maakt het gespreid leren extra makkelijk! Registreer gratis, kies de juiste woordenlijsten uit jouw lesboek of maak zelf een lijst aan.

Lees hier onze 3 tips om nóg sneller jouw Engelse woordjes te kunnen leren.

Engelse grammatica op YouTube

Soms is het prettig om het leren even af te wisselen met een video. Bij WRTS kun je gratis onze video’s bekijken over verschillende onderwerpen.

In deze video legt Suzanne de Present Perfect Continuous uit en wanneer je for of since gebruikt. De video eindigt met een korte quiz om je kennis te testen.

Leer Engels op WRTS

Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op WRTS.

Meer informatie over de Engelse lesboeken

De boeken van veelgebruikte Engelse lesmethodes, zoals Stepping Stones, Cambridge en New Interface, staan voor je klaar op WRTS. Op WRTS kun je ook veel boeken vinden van Engelse cursussen. Denk aan Intertaal, Prisma, Que, en Kleurrijker.

Stepping Stones

Een veel gebruikte methode voor het vak Engels is Stepping Stones. Stepping Stones heeft methodes voor leerlingen van vmbo tot vwo. Het is een methode die het belangrijk vindt dat leerlingen plezier hebben in het leren, en doet dit onder andere met filmpjes. Stepping Stones is een methode van uitgeverij Noordhoff.

New Interface

New Interface is een populaire methode voor het vak Engels, zowel in de onder- als bovenbouw. New Interface zorgt dat je voorbereidt bent op de wereld van morgen. De methode leert je Engels dat je kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Cambridge University Press

Cambridge combineert de kennis, ervaring en expertise van twee afdelingen van de Cambridge Universiteit – Cambridge Assessment English en Cambridge University Press. Deze methode biedt toonaangevende boeken en aanvullend materiaal voor leerlingen in verschillende leeftijdsgroepen. Ze ontwikkelen continue nieuw materiaal voor docenten en leerlingen via verschillende platformen, zoals online, smartboards en apps.

Andere vakken op WRTS