Image

Engels leren

Op WRTS leer je gratis woordjes, grammatica en begrippen voor Engels. So what are you waiting for?

Image 1

Officiële woordenlijsten

Vind snel de juiste Engelse woordenlijst uit jouw school- of lesboek.

Image 1

Meerdere manieren om jezelf te overhoren

Overhoor jezelf met spelling, toets, dictee, hints, meerkeuze of flashcards voor Engels.

Image 1

Grammaticalijsten

Met docenten Engels hebben we meerdere lijsten gemaakt die jou helpen met Engelse grammatica.

Onze meestgebruikte Engelse methodes

Boeken van veelgebruikte Engelse lesmethodes, zoals Stepping Stones, Cambridge en New Interface, staan voor je klaar op WRTS. Op WRTS kun je ook veel boeken vinden van Engelse cursussen. Denk aan Intertaal, Prisma, Que, en Kleurrijker.

Stepping Stones

Een veel gebruikte methode voor het vak Engels is Stepping Stones. Stepping Stones heeft methodes voor leerlingen van vmbo tot vwo. Het is een methode die het belangrijk vindt dat leerlingen plezier hebben in het leren, en doet dit onder andere met filmpjes. Stepping Stones is een methode van uitgeverij Noordhoff.

New Interface

New Interface is een populaire methode voor het vak Engels, zowel in de onder- als bovenbouw. New Interface zorgt dat je voorbereidt bent op de wereld van morgen. De methode leert je Engels dat je kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling.

Cambridge University Press

Cambridge combineert de kennis, ervaring en expertise van twee afdelingen van de Cambridge Universiteit – Cambridge Assessment English en Cambridge University Press. Deze methode biedt toonaangevende boeken en aanvullend materiaal voor leerlingen in verschillende leeftijdsgroepen. Ze ontwikkelen continue nieuw materiaal voor docenten en leerlingen via verschillende platformen, zoals online, smartboards en apps.

Maak je gratis account aan om Engels te leren

WRTS register

WRTS is het gratis oefenplatform om makkelijker en sneller te leren. Thuis, onderweg of op school, zonder advertenties.

Engelse grammatica op YouTube

Soms is het prettig om het leren even af te wisselen met een video. Bij WRTS kun je gratis onze video’s bekijken over verschillende onderwerpen.

In deze video legt Suzanne de Present Perfect Continuous uit en wanneer je for of since gebruikt. De video eindigt met een korte quiz om je kennis te testen.

Meer informatie over leerniveaus

Andere vakken op WRTS