Image

Engels oefenen

Met WRTS haal je sneller betere cijfers voor Engels. Oefen Engels met onze diagnostische toetsen, woordenlijsten, samenvattingen en uitlegvideo’s of stel je vraag aan onze bijlesdocenten via chat.

Zo oefen je Engels op WRTS

Image 1

Diagnostische toetsen

Met de oefentoetsen per hoofdstuk test je of je klaar bent voor je proefwerk Engels. De toetsen zijn gemaakt door onze docenten passend bij jouw niveau en lesboek. Je kiest zelf welke onderdelen je toetst.

Image 1

Uitlegvideo’s van docenten

Samen met onze docenten hebben we ook uitlegvideo’s gemaakt die jou helpen de lesstof en oefeningen van Engels beter te begrijpen. Er zijn video’s per hoofdstuk, bij verschillende onderwerpen en bij antwoorden van oefenvragen.

Image 1

Per onderwerp oefenen

WRTS helpt je de present simple te begrijpen of gebruik WRTS als je jouw woordjes voor Engels wil leren.

Aangesloten op jouw lesboeken Engels

Alle stof van WRTS is aangesloten op het Engelse lesboek van Stepping Stones (Noordhoff), All right! (Malmberg) en New Interface (ThiemeMeulenhoff). Geschikt voor klas 1: vmbo, havo, vwo, klas 2: vmbo, havo, vwo, klas 3: havo, vwo én klas 4: havo, vwo. Bekijk of jouw boek er tussen staat.

WRTS pakketten

Naast het leren van Engels helpt WRTS ook met het leren van andere schoolvakken. Woordjes leren en samenvattingen lezen zijn gratis. Bekijk welk pakket het best bij jou past.

Meer informatie over Engels op WRTS

Oefentoetsen Engels

Aan het eind van de oefentoets krijg je inzicht in het aantal behaalde punten en een overzicht van alle onjuist geantwoorde vragen, zodat je weet wat je nog even moet oefenen.
Is het de eerste keer niet helemaal gelukt? Of wil je zeker weten dat je het onder de knie hebt? Dat kan! Wij hebben extra oefentoetsen gemaakt voor de meestgebruikte methodes Stepping Stones, All right! en New Interface.

Engelse uitlegvideo’s

Samen met onze Engels docenten hebben we uitlegvideo’s gemaakt die je helpen de lesstof van Engels beter te begrijpen. Per hoofdstuk, per onderwerp en bij de antwoorden van de diagnostische toetsen hebben we uitlegvideo’s gemaakt.

Per onderwerp oefenen

Voor elk hoofdstuk en elk belangrijk onderwerp hebben onze docenten Engels de stof uit jouw lesboek Engels samengevat, zoals bijvoorbeeld de present simple.

Chatten met bijlesdocenten Engels

Onze bijlesdocenten Engels staan elke dag tussen 15:00u en 22:00u voor je klaar. Dus heb je een last-minute vraag over je Engels? Stel ze dan aan onze bijlesdocenten.

Engelse woordjes leren

Op WRTS kun je ook nog steeds makkelijk en snel je Engelse woordjes leren. Kies de woordenlijst die je wil leren. Lees ook onze 3 tips om nog sneller Engelse woordjes te leren.

Engels oefenen op WRTS

Engels - next

WRTS helpt leerlingen bij Engels met diagnostische toetsen, woordjes leren, samenvattingen en uitlegvideo’s van Engels docenten.

Geschikt voor alle vakken

Aanbevolen door docenten, leerlingen en ouders

4.6
  • Judith Goossens

    “WRTS is een goed programma. Je kunt het inrichten zoals je zelf wilt, afgestemd op dat wat degene die wil oefenen nodig heeft. Service is ook goed en snel.”

  • Lisette Pool

    “Handig programma om snel woorden te leren in een taal naar keuze. Ik heb het jaren ingezet voor Duits, Engels en Frans op de middelbare school.”

  • Jurgen Hoekstra

    “Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.”

Meer over Engels