Image

Duitse woordjes leren

Wist je dat Duits de meest gesproken moedertaal is in de Europese Unie? Bijna 20% van alle mensen in de EU heeft Duits als eerste taal. Het kan dus goed van pas komen als je een woordje Duits spreekt; je kunt zowel in Nederland als op vakantie in Europa Duitssprekende personen tegen het lijf lopen.

Met WRTS kun je sehr gut Duits leren. Je vindt snel het benodigde studieboek en je maakt makkelijk je eigen woordenlijst aan. De spraakondersteuning op WRTS is bovendien ideaal voor het oefenen van je Duits: zo hoor je precies hoe je bepaalde woorden en zinnen moet uitspreken.

Viel Erfolg!

Neue Kontakte

Neue Kontakte is de meestgebruikte methode voor het vak Duits. De methode is de laatste tijd druk bezig geweest met vernieuwen. Neue Kontakte biedt onderwijs van vmbo tot vwo op een afwisselende en actuele manier.

Trabitour

Op veel scholen wordt de methode Trabitour gebruikt. Het is een methode vol met afwisseling, waar naast de Duitse taal ook aandacht wordt besteedt aan Landeskunde. Dit vertelt je veel over Duitsland en haar cultuur. Trabitour leert je de Duitse taal op een creatieve en verfrissende manier, waarbij geen les of hoofdstuk hetzelfde is.

ZugSpitze

Met ZugSpitze leer je snel en met plezier in het Duits communiceren. Deze methode zorgt met een beetje lef dat Duits leren echt leuk wordt! Durf jij het aan?
1. Ontwikkeld op basis van de ‘Kannbeschreibungen’ van het ERK
2. Het succes van de leerling staat centraal
3. Automatisch klaargestoomd voor het Goethe-Zertifikat

Maak jetzt je gratis account

WRTS register

WRTS is het beste oefenplatform van Nederland. Oefen razendsnel je woordjes!