Image

WRTS maakt docenten wijzer

Met een gratis docentenaccount heb je inzicht in de leerresultaten van je leerlingen en je klas. Je kunt in één oogopslag zien welke woordjes problemen opleveren en hoeveel er door je leerlingen is geoefend.

Om leerlingen op weg te helpen, zijn voor alle Voortgezet Onderwijs niveaus goedgekeurde woordenlijsten beschikbaar. Maak snel een account aan, nodig je leerlingen uit voor je Groep en zet de woordenlijsten klaar als huiswerk.

Voordelen voor docenten

Image 1

Goedgekeurde woordenlijsten

Vind snel de juiste en volledige woordenlijsten aan de hand van je lesmethode.

Image 1

Volg de voortgang van je leerlingen

Met het docentendashboard houd je overzicht en volg je de resultaten van je leerlingen en klas.

Image 1

Advertentievrije leeromgeving

Het platform is advertentievrij voor iedereen. Hierdoor worden leerlingen niet afgeleid tijdens woordjes leren.

Gratis leerplatform voor zowel leerlingen als docenten

WRTS is volledig gratis voor zowel leerlingen als docenten. Als docent kun je een onbeperkt aantal groepen aanmaken, je leerlingen hiervoor uitnodigen en kun je altijd de voortgang van jouw leerlingen volgen.

Voor leerlingen is er naast het uitgebreide gratis Basis pakket ook een Plus pakket beschikbaar. Meer informatie hierover vind je in Pakketten.

Volg de voortgang van je leerlingen

Met welke woorden hebben je leerlingen moeite? Welke leerling heeft extra hulp nodig? In WRTS kun je eenvoudig een groep aanmaken, woordenlijsten klaarzetten en de voortgang volgen op klas en leerling niveau.

Goedgekeurde lijsten

Als je ingelogd bent vind je de woordenlijsten van de meestgebruikte studiemethodes in het voortgezet onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan Stepping Stones, Grandes Lignes en Neue Kontakte. Wij bieden de lijsten aan in samenwerking met de uitgeverijen van deze methodes. Hierdoor zijn de lijsten volledig en foutloos. Dit zorgt ervoor dat de leerlingen sneller aan de slag kunnen en dat je zeker weet dat zij het juiste leren.

Help andere docenten verder

Maak deel uit van de speciale docenten-community van WRTS. De docenten in deze groep zijn experts in het gebruik van ons online platform en delen graag hun expertise en ervaringen met collega’s. Je leert hier onder meer hoe je aan anderen kunt uitleggen en je bent onderdeel van de testgroep die ons van feedback voorziet. Deelnemen aan deze community? Mail dan naar docenten@wrts.nl.

Image 1

“Ik gebruik wrts vanaf het begin. Wat een fantastische tool, ook voor volwassenen.
Veel functionaliteiten, supersnelle klantendienst! Ik ben fan!”

– Anne Bénédicte Loze, docent Frans

Image 1

“Wrts helpt mij heel erg bij het leren van Engels, Duits en Frans omdat het je mogelijkheden geeft om op verschillende manieren te overhoren. Zeker een aanrader!”

– Fabienne, leerling

Image 1

“Ik heb dit programma opgezocht voor mijn zoon. Hij gebruikt het en is er super blij mee. Sterker nog, het plezier in het leren van zijn talen voor HAVO 3 is weer terug!”

– Jan Theunissen

Vakken op WRTS

Help je leerlingen sneller en effectiever woordjes te leren

Met WRTS hebben je leerlingen nieuwe woorden en begrippen zo onder de knie! Bekijk hieronder de verschillende vakken.

Maak je gratis docentenaccount aan

Bestellen WRTS informatiepakket

Meer weten over de voordelen van WRTS? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang via de post een gratis WRTS informatiepakket. Hierin zit een brief over WRTS, een informatiefolder en een liniaal die je als boekenlegger kunt gebruiken.