Image

Gratis platform om woordjes te leren

Als docent kun je groepen aanmaken en je leerlingen uitnodigen. Binnen deze groepen kun je huiswerk klaarzetten, (zelfgemaakte) lijsten delen en de voortgang van je leerlingen volgen.

Voor alle Voortgezet Onderwijs niveaus vind je goedgekeurde woordenlijsten bij de lesmethodes.

Voordelen voor docenten

Image 1

Goedgekeurde woordenlijsten

Vind snel de juiste volledige woordenlijsten aan de hand van je lesmethode

Image 1

Volg de voortgang van je leerlingen

Met het docentendashboard hou je overzicht en volg je de resultaten van je leerlingen

Image 1

Advertentievrije leeromgeving

Het platform is advertentievrij voor iedereen. Hierdoor worden leerlingen niet afgeleid tijdens het woordjes leren

Gratis leerplatform

WRTS is volledig gratis voor docenten. Als docent kun je een onbeperkt aantal groepen aanmaken, je leerlingen hiervoor uitnodigen en kun je altijd de voortgang van jouw leerlingen volgen.

Voor leerlingen is er naast het uitgebreide gratis Basis pakket ook een Plus pakket beschikbaar. Meer informatie hierover vind je in Pakketten.

Nieuw! Volg de voortgang van je leerlingen

Met welke woorden hebben je leerlingen moeite? Welke leerling heeft extra hulp nodig? In WRTS kun je eenvoudig een groep aanmaken, woordenlijsten klaarzetten en de voortgang volgen op klas en leerling niveau.

Goedgekeurde lijsten

Als je ingelogd bent vind je de meest gebruikte studiemethodes in het voortgezet onderwijs. Wij bieden de lijsten aan in samenwerking met de uitgeverijen van deze methodes. Hierdoor zijn de lijsten volledig en foutloos. Dit zorgt ervoor dat de leerlingen sneller aan de slag kunnen en dat je zeker weet dat zij het juiste leren.

Help andere docenten verder

Maak deel uit van de speciale docenten-community van WRTS. De docenten in deze groep zijn experts in het gebruik van ons online platform en delen graag hun expertise en ervaringen met collega’s. Je leert hier onder meer hoe je aan anderen kunt uitleggen en je bent onderdeel van de testgroep die ons van feedback voorziet. Deelnemen aan deze community? Mail dan naar klantenservice@wrts.nl.

Vakken op WRTS

Help je leerlingen sneller en effectiever woordjes te leren

Met WRTS hebben je leerlingen nieuwe woorden en begrippen zo onder de knie! Bekijk hieronder de verschillende vakken.

Maak je gratis docentenaccount aan!

Bestellen WRTS informatiepakket

Meer weten over WRTS? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang via de post een gratis WRTS informatiepakket. Hierin zit een brief over WRTS, een informatiefolder en een liniaal die je als boekenlegger kunt gebruiken.