De eindexamens staan bijna voor de deur, ben jij er klaar voor?

Tamiya Kraus

Na jaren hard leren, lessen volgen en chillen in de schoolkantine is het dan eindelijk zover: tijd voor de eindexamens! Na de feestdagen komen de eindexamens steeds dichterbij en heb jij nog vier maanden om te bikkelen voor jouw allerlaatste examens. Het WRTS eindexamenpakket zorgt ervoor dat jij zo voorbereid mogelijk je eindexamens in gaat. Ben jij er al klaar voor?

Terug naar normaal

Dit jaar zullen de eindexamens voor het eerst sinds de pandemie weer zoals ‘normaal’ plaatsvinden. Voor deze leerlingen geldt dat zij komend jaar niet de kans hebben om een vak mee te laten tellen om alsnog te mogen slagen, meld Minister Wiersma (Primair en Voortgezet onderwijs) in zijn kamerbrief over Examens 2023.

Oefenen met echte examens

Om een indruk te krijgen hoe jouw eindexamen eruit komt te zien kun je zelf oefenen met officiële CITO examens van vorige jaren. Maak een examen wiskunde of Engels van begin tot eind om te zien waar je al goed in bent en waar je nog wat meer mee moet oefenen.

Uit het onderzoeksrapport van Stichting Cito blijkt dat afgelopen jaar het meeste herkansingen werden gemaakt voor het vak wiskunde. Een goede reden om nu al extra te oefenen voor jouw eindexamen wiskunde (en Engels!).

Oefenen op examenonderwerpen

Misschien ben jij al heel goed in wiskunde of Engels maar heb je moeite met 1 specifiek onderdeel. Wij hebben een mix van bestaande examenvragen voor jou klaarstaan zodat jij op specifiek dit examenonderwerp kan blijven oefenen!

Zie hieronder een voorbeeld van hele examens én gericht oefenen voor wiskunde B – havo op de leeromgeving van WRTS.

Uitleg per examenvraag

Heb jij een examenvraag nog niet goed beantwoord en snap jij niet hoe dit kan? Dat kan natuurlijk gebeuren. Voor iedere examenvraag geven wij in detail uitleg hoe je tot het juiste antwoord komt. Zo weet jij precies waar je nog op moet oefenen.

Enthousiast geworden?

Bestel hieronder het eindexamenpakket

Meest voordelig
Eindexamenpakket
6 maanden
10 jaar aan CITO examens
Oefen met volledige examens
Oefen op losse onderwerpen
Extra uitleg per vraag
Alles digitaal op 1 plek
Geschikt voor wiskunde
Geschikt voor Engels
€ 24,99
Eindexamenpakket
3 maanden
10 jaar aan CITO examens
Oefen met volledige examens
Oefen op losse onderwerpen
Extra uitleg per vraag
Alles digitaal op 1 plek
Geschikt voor wiskunde
Geschikt voor Engels
€ 34,99
WRTS register

WRTS is het gratis oefenplatform om makkelijker en sneller te leren. Thuis, onderweg of op school, zonder advertenties.