De 10 leukste reacties van WRTS-gebruikers

Daan

We vroegen onze gebruikers een tijdje geleden te delen hoe WRTS heeft geholpen om hogere cijfers te halen. We kregen binnen een paar dagen meer dan 350 reacties! Hieronder lees je de 10 leukste reacties (op willekeurige volgorde).

#1 Martin haalde een 9

“Ik had voor een toets waar je zo’n driehonderd woorden voor moest leren een 9! Eerst had ik geen zin om ze allemaal in wrts te typen, maar ik had wel een goed cijfer nodig! Ik heb het toch maar gedaan en… niet voor niks. Ik had 1 schrijffoutje en daardoor had ik gelijk een 9, want het was 1 fout per punt.”

#2 Puck haalde meerdere voldoendes voor Frans

“Beste WRTS, ik ben echt verliefd op WRTS voor elke woordjes/begrippen toets gebruik ik wel wrts. Ik had het ontdekt in groep 8 toen een vriendin het gebruikte en ik dacht WOW dit wil ik ook! Op mijn middelbare school gingen ze er ook super veel mee te werk en ik krijg er echt goeie cijfers van vorig jaar hield ik voor Frans allemaal voldoendes omdat WRTS mij heeft geholpen.”

#3 Merel leerde ook grammatica via WRTS

“Ongeveer 5 weken geleden heb ik honderden woorden, zinnen en grammatica voor Duits moeten leren en nadat ik mijn WRTS abonnement had verlengd heb ik heel veel opties, manieren en leermethodes op WRTS gebruikt. De nieuwe methodes van WRTS zijn zelfs zodanig fijn dat ik zelfs grammatica via WRTS heb geleerd!

Het koste even wat tijd om alle woordjes etc in mijn hoofd te krijgen, maar uiteindelijk had ik een 8,2 voor mijn toets die 3x meetelde. Dit was dus een heerlijk begin van een nieuw en zwaar schooljaar!!”

#4 Bram haalde zijn ‘achterstandje’ met Engels helemaal in

“Ik had bij brugklas vmbo-havo Engels een achterstandje opgelopen omdat de stof van groep 8 niet zo goed aansluit op de stof van de 1e klas van het vervolg onderwijs. Daarom heb ik besloten om flink te oefenen met m’n wrts account van groep 8. En de eerste proefwerk heb ik een 8.5 gehaald, dus helemaal toppie.”

#5 Fenna haalde een 8.5 voor Frans

“Ik heb samen met mijn broer Simon een betaald account voor WRTS. Ik vind het een heel fijn programma om mijn woordjes mee te leren of begrippenlijsten. Ik had ongeveer 200 woordjes geleerd voor Frans repetitie, en ik heb een 8,5. Daar ben ik heel blij mee en ik wil jullie daar ook bij bedanken!”

#6 Rosalie haalde een 9,8 voor Frans

“Ik heb dankzij jullie een 9,8 mogen halen met een Frans proefwerk. Super trots op!! Heb heel hard geleerd en dat wordt beloond.. Heel erg bedankt dat ik jullie programma mag gebruiken!!!”

#7 Stefan haalde veel hogere cijfers

“Heel erg bedankt voor het maken van WRTS, dankzij jullie haal ik echt veel hogere cijfers voor Engels, Frans, Duits, en zelf muziek en scheikunde! Ik ben heel slecht in Engels maar door WRTS had ik daar pas toch een 6,8 voor!🎉”

#8 Maya ging van een 1.3 naar een 5.9!

“Ik vind Frans heel moeilijk en ik had voor de laatste so een 1.3. De volgende week had ik een proefwerk dus ik wist niet wat ik moest doen. Een vriendin van mij zei dat wrts een goed hulpmiddel was. Ik heb heel erg geoefend met wrts en nu heb ik voor mijn proefwerk een 5.9!!! Ik ben echt heel blij en wil jullie erg bedanken!

#9 Joris heeft zijn eerste 10 gehaald

“Dankzij WRTS had ik mijn eerste 10!!!! Voor Engels vorige week 🙂 echt zo vet!!! Nu leren voor de toetsweek dus alle woordjes in wrts gezet.”

#10 Tygo heeft zijn gemiddelde erg verbeterd

“Ik heb een 9,8 gehaald voor Frans. Daar is mijn gemiddelde zo erg mee omhoog gegaan!! Het is echt super om met wrts te werken. En de lijsten vinden is ook niet moeilijk. Ik gebruik WRTS nu voor Duits, Frans, Economie en Engels. Super bedankt dus!!”

WRTS registreren

WRTS is het gratis oefenplatform voor jou om makkelijker en sneller te leren.