Image

WRTS Bundel

Twee oefenboeken waarmee je goed voorbereid kan starten aan wiskunde én Engels op de middelbare school.

200 pagina’s vol opdrachten, puzzels en moppen (incl. antwoorden)
✅ geschikt voor groep 7 en 8
in samenwerking met Squla en Math with Menno
€ 35,00 – gratis verzending

Van Rekenen naar Wiskunde

Van Rekenen naar Wiskunde is bedoeld om je reken- en wiskundevaardigheden te oefenen voordat je naar de brugklas gaat. Het is een boek van bijna 100 pagina’s gevuld met opdrachten, theorieblokjes, leuke puzzels, weetjes en moppen.

Het boek bestaat uit 7 hoofdstukken: getallen, figuren,
breuken, assenstelsels, procenten, tijd en meten. In ieder hoofdstuk wordt de belangrijkste theorie van dat thema besproken en kun je uitgebreid oefenen. Inkijkexemplaar.

The Next Step

Bij Engels kan het verschil tussen wat leerlingen van verschillende basisscholen geleerd hebben best groot zijn. Misschien heb je nog niet zo heel veel Engelse lessen gehad. Of misschien vind je Engels nog niet heel makkelijk. Dit boek helpt je om dit verschil te overbruggen en na de zomervakantie goed voorbereid te beginnen aan de lessen Engels.

The Next Step bestaat uit 8 hoofdstukken: warming-up, family, time, home, body & clothes, street, pets en food. Inkijkexemplaar.

Gemaakt door onderwijsexperts

Van Rekenen naar Wiskunde is gemaakt door wiskundedocent Menno Lagerwey (bekend van YouTube-kanaal Math with Menno), in samenwerking met de makers van online leerplatformen Squla en WRTS.

The Next Step is samen met de makers van online leerplatform Squla, Engels methode Stepping Stones en uitgeverij Noordhoff ontwikkeld.

Bestel de WRTS bundel

€ 35,00 – gratis verzending

Je ontvangt de WRTS boekenbundel binnen 7 werkdagen.
Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.

De boeken van WRTS

Zo ga je goed voorbereid naar de brugklas!

De oefenboeken van WRTS voor wiskunde en Engels helpen je om goed voorbereid te beginnen aan de lessen op de middelbare school. In de boeken vind je opdrachten, puzzels, weetjes en moppen. Zo ben je niet alleen maar aan het blokken, maar is het ook leuk!

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail met je vraag naar [email protected]. Daar helpen we je graag verder.

De oefenboeken Van Rekenen naar Wiskunde en The Next Step zijn bedoeld voor groep 8 leerlingen (dus bijna-brugklassers). Met de boeken van WRTS kunnen ze hun reken- en wiskundevaardigheden en hun Engelse kennis op een leuke en educatieve manier oefenen zodat ze goed voorbereid aan de lessen wiskunde en Engels op de middelbare school beginnen.

De boeken zijn ook geschikt voor groep 7 leerlingen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of eerste klas leerlingen die nog moeite hebben met wiskunde of Engels.

Je ontvangt de bundel binnen 7 werkdagen. Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.