Image

Brugklaschallenge

In de brugklas kom je een aantal nieuwe woorden tegen. Denk bijvoorbeeld aan brugpieper, excursie en tussenuur. Ken jij ze allemaal? Oefen de lijst en sta niet met je mond vol tanden op de middelbare!

Goed voorbereid naar de brugklas?

Check deze handige tips!

Bijspijkerboek Engels: The Next Step

Per basisschool verschilt het hoeveel tijd er aan Engels wordt besteed, waardoor er in de brugklas verschillen tussen leerlingen ontstaan. Het educatieve vakantieboek The Next Step is bedoeld om je Engels bij te spijkeren voordat je naar klas 1 gaat. Het werkboek bevat 100 pagina’s vol opdrachten, puzzels en interessante weetjes. Leuk én leerzaam dus!

Bestel The Next Step

€ 19,99 – gratis verzending

#2 Ervaringen van brugklassers

We vroegen een aantal brugklassers hoe hun eerste jaar op de middelbare school was. Viel het ze mee? Was de spanning terecht? En hoe gaat het nu met ze? In deze video delen ze hun ervaringen in de brugklas met je!

#3 Gebruik gratis WRTS voor het leren van woordjes

Op de middelbare school heb je regelmatig woordjestoetsen. Bijvoorbeeld voor Engels, Frans of Duits. WRTS kan je hierbij helpen, het is namelijk hét Nederlandse leerplatform voor het oefenen van woordjes voor vreemde talen. Alle woordenlijsten van methodes staan hier al klaar. Ga goed voorbereid naar de brugklas en maak een gratis account aan.