Vakantieboeken WRTS

WRTS biedt oefenboeken voor Engels en wiskunde om goed voorbereid te starten op de middelbare school.

100 pagina’s vol opdrachten en puzzels (incl. antwoorden)
✅ geschikt voor groep 7 en 8
ontwikkeld in samenwerking met Squla

Goed voorbereid naar de brugklas

De oefenboeken van WRTS voor wiskunde en Engels helpen je om goed voorbereid te beginnen aan de lessen op de middelbare school. In de boeken vind je opdrachten, puzzels, weetjes en moppen. Zo ben je niet alleen maar aan het blokken, maar is het ook leuk!

Heb je nog vragen?

Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail met je vraag naar [email protected]. Daar helpen we je graag verder.

De oefenboeken Van Rekenen naar Wiskunde en The Next Step zijn bedoeld voor groep 8 leerlingen (dus bijna-brugklassers). Met de boeken van WRTS kunnen ze hun reken- en wiskundevaardigheden en hun Engelse kennis op een leuke en educatieve manier oefenen zodat ze goed voorbereid aan de lessen wiskunde en Engels op de middelbare school beginnen.

De boeken zijn ook geschikt voor groep 7 leerlingen die wat extra uitdaging kunnen gebruiken, of eerste klas leerlingen die nog moeite hebben met wiskunde of Engels.

Je ontvangt je bestelling binnen 7 werkdagen. Op het moment dat je bestelling is binnengekomen, krijg je van ons bericht.