Image

Bijles natuurkunde voor
vmbo
havo
vwo

De naam verraadt het al: bij natuurkunde leer je de verschijnselen die je tegenkomt in de natuur te begrijpen. Van de wetten van Newton tot het zonnestelsel en elektriciteit. Natuurkunde is voor veel kinderen lastig. Daarom kan een bijles zeker helpen om dit vak beter onder de knie te krijgen.

Wat houdt een bijles natuurkunde in?

De bijlessen natuurkunde bestaan uit kleine groepjes van maximaal 8 personen. De lessen duren één uur en kun je inplannen voor de specifieke onderdelen waar jouw kind moeite mee heeft. Persoonlijke aandacht en hulp bij gerichte vragen van je kind staan bij de online lessen centraal. Zo heeft jouw kind binnen een korte tijd de lastige lesstof onder de knie!

Kiezen voor bijles bij WRTS

Een bijles natuurkunde bij WRTS kent een aantal voordelen

  • Eén uur online bijles voor slechts €17,99
  • Kleinschalige begeleiding van een echte bijlesdocent
  • De les sluit aan op de lesmethode van school
  • Tijd en ruimte voor persoonlijke vraagstukken

Dit is natuurkunde

Tijdens natuurkundelessen leer je hoe het universum en onze wereld in elkaar steekt. Je krijgt theorielessen maar je mag op school ook vaak in de praktijk aan de slag met leuke experimenten. Natuurkundelessen zullen je meer leren over over fenomenen als kracht, beweging of licht. Maar je krijgt ook te maken met het periodiek systeem en het maken van natuurkundige formules en berekeningen.

Betaalbare bijles

Een online bijles kost slechts €17,99. Bekijk samen met je ouders of het wat voor je is. Meld je snel aan!
Vol = vol!