Image

Bijles Engels voor
vmbo
havo
vwo

Dagelijks zien en horen we veel Engelse woorden om ons heen. Engels is dan ook een van de meest gesproken talen ter wereld. Toch kan Engels best lastig zijn, denk maar eens aan de grammatica of de zwakke werkwoorden. Heeft jouw kind moeite met het leren van deze taal? Dan kan een bijles Engels helpen!

Wat houdt een bijles Engels in?

De bijlessen Engels bestaan uit kleine groepjes van maximaal 8 personen. De lessen duren één uur en kun je inplannen voor de specifieke onderdelen waar jouw kind moeite mee heeft. Persoonlijke aandacht en hulp bij gerichte vragen van je kind staan bij de online lessen centraal. Zo heeft jouw kind binnen een korte tijd de lastige lesstof onder de knie!

Kiezen voor bijles bij WRTS

Een bijles Engels bij WRTS kent een aantal voordelen

  • Eén uur online bijles voor slechts €17,99
  • Kleinschalige begeleiding van een echte bijlesdocent
  • De les sluit aan op de lesmethode van school
  • Tijd en ruimte voor persoonlijke vraagstukken

Onderdelen van Engels

Het vak Engels bestaat uit lezen, schrijven, spreken en grammatica. Tijdens de lessen op school wordt door leerlingen veel geoefend op uitspraak en leren ze de juiste grammaticale regels. Door veel te lezen en met het oefenen van woordjes vergroot je de woordenschat. Omdat Engels een verplicht vak is op school is een bijles voor kinderen die hier moeite mee hebben zeker aan te raden!

Betaalbare bijles

Een online bijles kost slechts €17,99. Bekijk samen met je ouders of het wat voor je is. Meld je snel aan!
Vol = vol!