Image

Hogere cijfers voor
alle vakken

Maak oefenvragen of oefentoetsen, bekijk uitlegvideo’s, leer woordjes gratis en chat met tutoren.

Van de makers van Squla
Leer op jouw manier
Passend bij jouw schoolboeken


Wat zeggen onze fans

4,3

591 reviews
 • Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  Jaap is 12 jaar en gebruikte WRTS aanvankelijk alleen voor zijn woordjes Engels en Frans. Maar nu leert hij ook voor wiskunde dankzij de oefentoetsen en uitlegvideo’s. Erg handig voor talen maar ook voor wiskunde.

  Peter, Abcoude

  kid
 • Sluit goed aan bij haar lesboeken

  We zijn fan van WRTS. Anne is 14 jaar en gebruikt de oefentoetsen en uitlegvideo’s voor Frans, biologie en wiskunde. Ik maakte me eerst zorgen of het allemaal wel goed aansloot bij haar lesboeken maar dat doet het zeker. Laatst kwam Anne zelfs thuis met een 8 voor bio!

  Marlies, Hoorn

  kid
 • Handige tool voor woordjes leren

  Super handige tool voor het leren van woorden, begrippen etc. Otis is 13 jaar en gebruikt het altijd voordat hij toetsen heeft. Verder een vriendelijke en snelle klantenservice die zaken goed afhandelt.

  Diederik, Amsterdam

  kid

Woordjes leren

Woordjes leren saai? Niet als je dat voortaan met WRTS doet. Met de verschillende overhooropties kun je uitgebreid en onbeperkt je woordjes en begrippen oefenen. Op ons platform staan de officiële woorden- en begrippenlijsten uit jouw lesboeken voor je klaar. Dat scheelt je enorm veel werk met overtypen en je leert precies wat je moet leren.

Oefenvragen

Naast woordjes en begrippen leren hebben we losse oefeningen voor wiskunde, natuur- en scheikunde, biologie, Frans, Nederlands en Engels. Onze oefenvragen sluiten aan op de lesboeken.

Oefentoetsen

Denk je alle stof voor je volgende toets goed te kennen? Controleer dit dan door de oefentoets te maken.

Uitlegvideo’s

De speciale WRTS-docenten hebben voor jou per hoofdstuk en per onderwerp van het gewenste lesboek uitlegvideo’s gemaakt. In deze video’s leggen zij op rustige en begrijpelijke manier de lesstof aan je uit.

Samenvattingen

Speciaal voor jou hebben onze WRTS-docenten deze belangrijke samenvattingen voor jouw lesboeken gemaakt. Per hoofdstuk én per onderdeel neemt de docent je stap voor stap mee door de belangrijkste onderwerpen. Deze samenvattingen kun je op je gemak teruglezen op ons platform.

Chatten met tutors

Zou je graag een live hulplijn in willen schakelen als je niet uit je huiswerk komt? Onze WRTS-tutors staan van 15.00 tot 22.00 uur voor je klaar! Deze gescreende bijlesdocenten helpen je direct via de chat uit de brand, zodat jij daarna weer verder kunt met de stof.

Vragen

Heb je een vraag over de lesstof? Of kom je ergens niet uit? Zoek dan in het vragenoverzicht of jouw vraag daarbij staat. Niks te vinden? Stel dan je eigen vraag en krijg antwoord van andere leerlingen of van één van onze tutors.

WRTS Live

Hoe betrek je jouw leerlingen bij de les? Met het nieuwe en leuke spel WRTS Live! Zet elke woordenlijst of quiz in een handomdraai om in een game die jouw leerlingen activeert.

Quizzen

Maak leren leuk met een quiz! Kies uit de vele vraagtypen en stel jezelf op de proef. Of je nu begrippen wil leren, formules of woordjes: het kan allemaal met een quiz!

Volg online lessen voor extra uitleg

Heb je moeite met wiskunde en kan je wel wat extra hulp gebruiken? Vraag een online wiskunde bijles aan. In een uur tijd beantwoordt een bijlesdocent al je vragen. Zo ga je vol zelfvertrouwen naar je volgende toets!

samenvattingen gelezen

uitlegvideo’s bekeken

oefenvragen en oefentoetsen gemaakt

Probeer WRTS

Woordjes en begrippen leren is voor iedereen gratis op WRTS. Alle andere pakketten kun je altijd eerst 7 dagen gratis uitproberen. Bekijk onze pakketten.

Lees onze blogs