Nieuws

Gepubliceerd op: maandag-15-augustus-2016

Naast gratis ook betaalde pakketten WRTS

De afgelopen 15 jaar heeft WRTS meer dan vier miljoen leerlingen geholpen met hun toetsen, proefwerken en examens. Ofwel: met hun taalontwikkeling. Ondanks dit succes heeft de overheid vorig jaar de subsidie stopgezet. WRTS in de oude vorm kan niet bestaan zonder deze subsidie. Door naast deze gratis versie ook pakketten tegen betaling aan te bieden, houden we WRTS toegankelijk voor alle leerlingen. Zo kunnen wij met deze inkomsten blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe functies en de stabiliteit van het platform.

Welke extra functionaliteiten zitten er in het plus- en pro-pakket?

In de betaalde versie van WRTS word je niet afgeleid door reclames. Daarnaast krijg je extra overhoor- en weergavefuncties, en is de uitspraak beschikbaar in meerdere talen. Ook zullen de meeste nieuwe features enkel beschikbaar zijn voor betalende gebruikers.

Zie "Overzicht pakketten en prijzen" op deze pagina.

Hoe werkt het maximum aantal lijsten?

Elk pakket kent een maximum aantal lijsten dat mag worden aangemaakt. Dit is het maximaal aantal lijsten dat jij onder jouw account kunt opslaan. Dit zijn dus lijsten die je zelf aanmaakt of overneemt van een publiek profiel, de Wiki of een uitgeversprofiel. Om WRTS toegankelijk te houden voor iedereen is het mogelijk om onbeperkt lijsten te overhoren vanaf een publiek account (het account van jouw leraar). Ook kun je onbeperkt overhoren uit de WRTS Wiki.

Hoe kan ik een pakket aanschaffen?

Je kunt een pakket aanschaffen door in het menu "hoe werkt WRTS" de optie "Betaalde pakketten” te selecteren.

Heb je nog vragen over onze pakketten? Mail dan naar klantenservice@wrts.nl