Pakketten

Om een pakket aan te schaffen log je eerst in en ga je naar ’hoe werkt WRTS>betaalde pakketten'. LET OP! Als je niet bent ingelogd kan je ook geen pakket aanschaffen.

Kies vervolgens het pakket dat het beste bij jou past en selecteer de gewenste betaalmethode. Indien je jouw ouders wilt laten betalen, klik je onder de knop ’afrekenen’ op de link. Na je betaling ontvang je een factuur per e-mail met alle bijbehorende informatie. Mocht je vragen hebben over jouw betaling, stuur dan een e-mail naar klantenservice@wrts.nl

De afgelopen 15 jaar heeft WRTS meer dan vier miljoen leerlingen geholpen met hun toetsen, proefwerken en examens. Ofwel: met hun taalontwikkeling. Ondanks dit succes heeft de overheid de subsidie vorig jaar stopgezet. WRTS in de oude vorm kan niet bestaan zonder deze subsidie. Door naast de gratis versie ook pakketten tegen betaling aan te bieden, houden we WRTS toegankelijk voor alle leerlingen. Met deze inkomsten kunnen wij blijven investeren in de ontwikkeling van nieuwe functies en de stabiliteit van het platform.

Wat verandert er voor mij?

Je kunt nog een maand lang gebruikmaken van alle functies van WRTS. Na deze maand vragen wij je om te kiezen tussen de gratis of de betaalde versie. Al jouw lijsten blijven bestaan, totdat je deze keuze hebt gemaakt. Afhankelijk van het pakket dat je kiest, dien je jouw lijsten op te schonen tot het maximale aantal lijsten dat is toegestaan. De overige lijsten worden automatisch verwijderd.

We hopen natuurlijk dat jullie ons willen helpen om dit mooie initiatief in de lucht te houden. Heb je nog vragen over onze pakketten? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@wrts.nl

Naast de gratis versie van WRTS bieden wij ook betaalde pakketten aan. Een betaald pakket heeft de volgende voordelen:

  • Je kunt meer dan 10 lijsten en 3 mappen aanmaken;
  • Je ziet geen advertenties meer op de website;
  • Je hebt toegang tot alle overhooropties;
  • Je kunt complete mappen delen op jouw profiel;
  • Je hebt meer weergavefuncties dan in de gratis versie;
  • Je kunt resultaten automatisch opslaan;
  • Je kunt woordenlijsten uitprinten;
  • Je kunt meerdere lijsten achter elkaar overhoren;
  • Je kunt foute antwoorden opslaan als nieuwe lijst;
  • Je kunt meer dan 5 uitspreektalen kiezen;

Daarnaast worden de meeste nieuwe features eerst gebouwd voor plus- en pro-gebruikers.

Wil je een totaaloverzicht tussen de verschillende pakketten? Klik dan op deze link.

Is de gratis versie voldoende voor mij?

Je kunt de gratis versie gewoon blijven gebruiken om jezelf te overhoren. De meestgebruikte opties blijven ook gewoon gratis. Om niet boven het maximaal aantal lijsten van de gratis versie uit te komen, kun je vanaf het profiel van je docent overhoren. Op deze manier hoef je de lijsten niet zelf over te nemen. Vraag aan je docent of hij/zij de lijsten klaarzet, zodat je deze kunt gaan overhoren vanaf zijn/haar profiel.

Indien je jouw pakket wilt verlengen, ga je naar ’mijn pakket’ (onder jouw profielfoto). Klik vervolgens op de knop ’upgraden/verlengen’ en kies jouw gewenste pakket.